זו אני יחפה על החוף -החלפתי שם

זו אני יחפה על החוף -החלפתי שם../images/Emo3.gif

הייתי מוכרחה להחליף את הכרטיס שלי ואת השם לא משנה ,אני מקווה שתאהבו את השם בילי -אבל כמו שאתם יודעים קוראים לי אלין. זהו שיהיה לנו לכולנו יום מקסים אני מתחילה את היום שלי בשינה כשאתעורר אכתוב לכם. לך שהיבטתי את השיר של חיים אל סוף הדרך בלעדייך- אז סליחה אני הלכתי לשכן שלי והוא חוצפן לא היה בבית מלפני שנה אולי הדיסק שלי אצלו. וחוץ מזה רשמת י לך מ ישר את השיר ההוא שחיפשת כאן - קוראים לו אילן כהן- היה שכן פעם בחיפה,ואח שלו למד איתי בשכבה מתחתי אז אל תדאג אני מארגנת לך את השיר כמה שאניו יוכל יותר מהר, כי אגב- הוא גם כן חשוב לי השיר הזה. בזכותך ניזכרתי בו. יום נעים נוח ומקסים לכולכם חבירם יקרים אוהבת<<<<<<< אלין

a251

New member
אלין!!!!!

שם חמוד רק השם הקודם יותר חמוד ממנו יום מקסים גם לך*****רותם*****

traker

New member
תודה...נשמה

זה בסדר...אני מחכה. רק פשוט אל תשכחי תודה נשמה

דודו21

New member
יחפה על החוףףףףף../images/Emo3.gif

מביט בשקיעה מביט על החוף השמש שוקעת הכל את יודעת מביט בזריחה מביט אל הים השמש שוקעת במי את נוגעת השתקפות מדהימה של הים הגדול עולם של לפני עולם של אחרי עולם שלם של גוונים בצבעי הים עולם כה מופלא עולם של מדומיין אני עולה במשעול את הבא בתור מתחברים אל הים רק שננו לבד מוצה חן בעינייך רוצה בשפתייך מעוררים זיכרונות מעוררים ערגות בחוף מתרחצים רק שתנו לבד פוסעים יחד יד ביד, יד ביד... כאילו שננו לבד אל מול העולם רק שתנו יחד באותה הצלחת רוצה שוב אלייך רוצה חמוקייך רוצה רק לדעת רוצה רק לגעת

idankli

New member
אלין יש לי שאלה אלייך

לא קוראים לך במקרה מיקי???

דודו21

New member
עוד אחד...../images/Emo79.gif

אהבתי ת´ נשיות שבך הירוק שבעינייך דיבר אליי אהבתי את היופי שלך אהבתי את הגוף שלך הבושים שבגופך סימם אותי אהבתי את הריח שבך אהבתי את הנשיקות שלך האדום שבשפתך נמרח עליי אהבתי את זוג שדייך אהבתי את המלבוש שלך הטעם בשפתיך משך אותי אהבתי את זוג רגלייך

דודו כפרה

יש כאן ילדים בפורום, משה צריך לצנזר את השיר הזה דחוף. חחחחחחחחחחח. סתם אחי, סבבה.

דודו21

New member
מה אתה אור על ה...

השיר הזההההההההה שלומי שבת וירון כהן - האישה של חיי אני יודע את האישה של חיי אותך אוהב עד בלי די כי את האושר האחת שמאירה את ימיי בי נשבעתי לי אין אחרת מלבדך כל השנים לצידך ימי האושר שהיו תלויים בחיקך - אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיניי אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיניי איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מנצחים/מנפצים את דימעותיי בלילות כשאת לצידי ושעוטפת גופי ובלעדייך הריקנות תישכון בתוכי רק עוד דקה רוצה להיות לצידך שוב להביט על עינייך שמבריקות הן עכשיו בשעת הפרידה - אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיניי אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיניי איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מנצחים/מנפצים את דימעותיי - אל תלכי את האישה של חיי את האור בעיניי אם תלכי יום לא יזרח מעליי דמעות יפלו מעיניי איך הגשם את הדרך מלטף ומפזר באהבה ואיתך אני יודע איך יד ביד אני ואת מנצחים/מנפצים את דימעותיי

למעלה