זו אני ילדונת סגרו לי את האפשרות לכתוב כאן

ליאתוש

New member
זו אני ילדונת סגרו לי את האפשרות לכתוב כאן

אז אגיב כאן בכללי במקום בפרטי לכל אחד אולי אגיב גם לכל אחד אחשוב על כך תודה על התגובות החמות לי- אני מעריכה את זה שירי ואני לא אציף יותר בבקשה הרשי לי להישאר אל תסגרי לי את האפשרות להתבטא בבקשה לי28- אני בצאט בשם ילדונת בעיברים כאן זה באנגלית הרגשות בפנים הם רגשות עמוקים יום יבוא ונדבר בצאט ונבין מה בעומקי הלב שלי LOVEYOU4- תודה רבה על תגובותיך החמות באמת מרגש אותי לראות שהכפת לכם מאושרי LUNCHBREAH- תודה רבה גם לך אני מקווה שנדבר על הצאט אני שם די הרבה לאחרונה בנשואים נשואות סקסופון- גם לך היו תגובות חמות תודה לך ותודה לכולכם אני מעריכה זאת מאוד למרות מה שכתוב כאן יש תגובה שלי על כל תגובה שכתבו לי אז אם לא ראיתם אתם מוזמנים לבדוק על עצמי אני אספר בהודעה חדשה לגמרי, אבל לך אתה זה שביקש שאפרט על עצמי אכתוב לך במיוחד משהוא קצר אבל בכלליות אכתוב בהודעה חדשה ולארבל מהכרמל- כן אני ילדונת בגילי אבל ליבי אינו חש ילדות הוא חש המון בגרות ויש לי זכות להביע ויש לי זכות להרגיש אם אין זה מוצא חן בעינך אינך חייב לקרוא את הודעותי לכן אני אמשיך לכתוב את אשר יושב על ליבי ואתה עשה כרצונך רגשות יש כדי לשמר וכדי לחלוק ואלו רגשות שאני בוחרת לחלוק כאן אכתוב פתגם ידוע ``חייה שלא מחקת אתותן לחיות`` הכוונה היא שתתעסק בשלך עזוב אותי בשלי

ילדונת...

אני לא הגבלתי אותך להכנס לכאן אבל אני בכל זאת אבדוק מה קרה. אני שמחה שאת כאן וכותבת את אשר על ליבך בשביל זה הפורום קיים. יותר מזה אני יכולה להגיד שיש כאן קהילה אוהבת ותומכת ותמצאי כאן (לדעתי כמובן) אוזן קשבת, מילה טובה, והמון אהבה. אבל כמובן בקשה קטנה אנא ממך במנות קטנות שנוכל לאהוב את שיריך ולהגיב בהתאם. וכמו שאמרתי בהתחלה אני אבדוק מדוע את לא מצליחה להכנס לכאן. ליהי

loveyou4

New member
כתוב הרבה ונקרא מעט...ילדונת

אין בנפשנו כי אם בקשה אחת ממך ומכל אחד ואחת. ברור שיש רגעים של התפרצויות רגשות וזה לגיטימי, אך ברור לי עוד יותר שהשקעתך בהקלדת כ- 30+ מכתבי ידך חשובים עד למאוד כי יהיה מי שיקרא ויבין אותך. אך ילדונת יקירה - כל פעם אחד או שניים = ניתן לקרוא, להתחבר להבין, אך מפולת שכזאת אחוזים מעטים מהשקעתך נקראים. חבל - זה בשבילך - אולי גם בשבילנו. רז

למעלה