זו את....

any way

New member
זו את....

זו את שהארת לי אופק רחב שגילית לי פינות נסתרות במרחב כשנסקנו אל על וירדנו ביעף נשיקות שגנבנו ברגע נכסף זו את שפרשת לי את כל העולם אתך הרגשתי כמו ילד ניכלם להיות אתך זה לשכוח הכל בלעדייך לחיות זה כאילו לחדול ומאז שפורש את נפשי מבקש מחפש בך מפרץ לעגון לחופך להטיל בך עוגן להיצמד לגופך למלט את נפשי אל עמקי נשמתך וכשאנו שניים מתאחדים בנפרד לבי מול לבך פועם כאחד שולח בך שורש ממצולות נפשי מתחבר אל גופך בנימי ישותי ועורג ואוהב ונרגש וחושק לשדייך שפתייך וגופך מנשק ומאז שנהיינו גוף ונשמה מתנגנת בנו אותה מנגינה מנגינה של חושים אהבה ובשרים סימפוניה כתובה בידי אלף יוצרים ניגון שנמוג אלי אופק רחוק מתנגן מחדש ברגע מתוק מתחזק ועולה וגולש על גדותיו אל חופייך שולח בסערה את גליו גועש ושוצף מציף ישותך ושוב הוא רוגע מחזיר את רוחך.

זה אתה.... טוב לא ממש אתה ... אבל המשך מהכיוון הנשי.

זה אתה שהארת דרכי בחשכה שנגעת במקום שכה נישמר עד עתה. צילך ליווה אותי בכל רגע נשימה אהבתך ניגלתה בכל שנייה. ליבי נדם בקרבך חשקתי כמו אותה חיה. נעצתי אהבתי בגופך, גופך היה לי כקרש אחיזה. ברגעי האור והחושך היית לי חידה. בלילות ארוכים נשאתי תפילה רק שלא אאבד אותך. הארת את עולמי בטיפות אהבה ברחת מתוכי כאילו הייתי אכזבה נותרתי בתאווה לך. הבנתי את אשר נחבא לך אהובי אין התשובה הכפייה עלתה לי במחיר האהבה.

FireAngel

New member
גבירותי ורבותי...

ציינתי פעם שאני לא שומר שירים של אחרים אלא אם כן הם ממש ממש מדהימים בצורה יוצאת דופן וחריגה מאוד!!! זה בקטגוריה הזאת כל הכבוד!!!

ANY WAY

אם השתמע חלילה שאני מתיימרת לכתוב המשך לך, אז ממש לא. אני כתבתי לא המשך אלא משהו משלי, כתיבתך מקסימה ומעניקה השראה. ולי יש עוד דרך ארוכה... בחיבה מורן.

למעלה