זו בטח שאלה מטופשת

Lost Lullaby

New member
זו בטח שאלה מטופשת

אבל מה עושים כשמרגישים בודדים, אפילו שיש סביבך הרבה אנשים? \:

Dizen

New member
הרגשה מוכרת כל כך ../images/Emo4.gif

לפחות אצלי, למדתי להבין כבר שזה בגלל שמשהו מטריד אותי, ולא בגלל האנשים. ומה שעוזר, זה אולי למצוא בן אדם אחד, שהכי קרוב אליך מבין כל האנשים ששם, ולדבר איתו. זה עוזר קצת... וההרגשה מוכרת כל כך.

Lost Lullaby

New member
כל פע םשאני מוצאת מישהו אחד

בסופו של דבר אחד מאיתנו מתרחק, וזה גורם לי להפסיק לרצות לנסות, מחשש להפגע שוב... אני מניחה שהבעיה לא באחרים אלא בי, בעיקרון יש לי חברים ויש לי אנשים שאני יודעת שאני אמורה להרגיש מספיק בנוח בשביל לדבר איתם, זה פשוט... לא הולך? לא יודעת:\ תודה

Dizen

New member
לא הבנת אותי ../images/Emo9.gif

מאחר ואין לי פתרון קבוע להרגשה הזאת [ואם את מוצאת - תודיעי לי בבקשה..] הצעתי פתרון זמני, לאותו חלון זמן מוגבל שאת נמצאת עם הרבה אנשים ולבד לך - למצוא בן אדם אחד לדבר איתו. אין לי עצה טובה יותר, סליחה:(

Lost Lullaby

New member
חח, אז לא הבנו אחת את השניה../images/Emo3.gif

אני דיברתי לאו דווקא על זמן מוגבל מסויים שבו יש הרבה אנשים באותו מקום, אלא על בערך, המ, תמיד? X:

Dizen

New member
יצאתי חומוס? ../images/Emo163.gif

אל תרגישי ככה תמיד

noosh

New member
אינ לא יודעת אם יש משהו שאפשר

"לעשות". את צריכה קודם לנסות להבין למה את מרגישה בודדה. זה די קל, אינ חושבת, להרגיש בודד כשאתה מוקף בהרבה אנשים, אם אתה לא מרגיש חלק מהם. זה רק מעצים את הרגשת הבדידות. את צריכה לנסות להבין עם עצמך מה גורם לתחושה הזאת. אולי אלו האנשים שאת איתם, שגורמים לך להרגיש ככה, ואולי את לא מאפשרת לעצמך להתחבר אליהם, ואולי את פשוט מרגישה שאין לך אף אחד? אבל זה לא שאין לך אף אחד, זה שאת לא מרגישה חיבור עם מי שיש לך, כנראה. אינ לא באמת יודעת, זה נורא נורא אישי. לפעמים אני מרגישה בודדה כשאני בחברת הרבה אנשים ואני מרגישה לא מחוברת ב-100%. או לפעמים אני מרגישה בודדה כשאני חושבת שלא מבינים אותי. ולפעמים אינ מרגישה בודדה גם כלפי עצמי - כשאני ממש לא מעריכה או בטוחה בעצמי, ואני לא מבינה למה אנשים אחרים כן. אבל יותר חשוב - תנסי לחשוב מה גורם לך להרגיש שייכת. באילו סיטואציות הרגשת שייכת? מי היה בהן, מה היה בהן, למה הרגשת ככה?

בכלל לא שאלה מטופשת.

הרגשה תמידית ומוכרת...... תיכנסי לחדר, תשימי מוזיקה שאת אוהבת ותוציאי קצת רגש, אפילו בכי, גם היסטרי.... ואח"כ תצאי, תשטפי פנים ותגידי לעצמך שזה יצא והכל הולך להיות יותר טוב. ואני מקווה בשבילך שאף פעם לא תרגישי בודדה

למעלה