זו בת!!!!

סיאמית

New member
זו בת!!!!

יש לי ילדה בבטן ואני ממש מאושרת
הכל תקין לפי דברי הרופא ואני אכתוב עוד כשאגיע הביתה... כרגע אני אצל הורי ואמא שלי מתלוננת שאני לא מקדישה לה "תשומת". נשיקות לכולכם!!!

אורית...2

New member
אמא סיאמוש !!!../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

סיאמוש
עשית את זה !!! (סליחה... עשיתם את זה ...) אני מאחלת לך שכמו שראיתם היום באולטרסאונד, בדיוק את מה שקיוית לראות... שכל מה שאת מאחלת לך יתגשם על הצד הכי הכי הכי טוב...
המון המון המון
לך ול~א~ תני ליטוף לבטן שלך ממני בבקשה ...
המון המון

סיאמית

New member
תודה!

ובעצם ידעתי כל הזמן שזו בת
איזה פרופיל מתוק יש לה והיא פיהקה ומחאה כפיים!!!!
אני גמורה מעייפות והולכת לנוח.... נשיקות לכולכם!!!!

RomiVais

New member
../images/Emo65.gif סיאמית ו~א~ - מזל טוב ../images/Emo65.gif

אני כל שך שמחה בשבילכם. אבל גם אם זה היה בן הייתי שמחה!! העיקר שהכל תקין וכולכם בסדר גמור!! ספרי לנו, איך חגגתם אחרי הבדיקה? לילה טוב חלומות פז ויום נ-פ-ל-א--ב-י-ו-ת-ר מחר אוהבת רומי

bali

New member
מנהל
היי רומי! מה נשמע?

אני פה במקרה, אחרי שעשו לי היום BERA ו VEP... היה מרגיז נורא...

RomiVais

New member
היי ענבלי ../images/Emo13.gif

למה מרגיז? מהן הבדיקות האלה? יש להן שם אחר? כי לא זכור לי שנתקלתי בשמות האלה.... איך את מרגישה?

bali

New member
מנהל
הסברים:

הבדיקות האלה הן בדיקת עצבי ראייה (FLASH VEP ו PATTERN VEP) ובדיקת עצבי שמיעה (BERA). הן מתבצעות כשמחברים אלקטרודות לראש וצופים במסך עם נקודה אדומה במרכז ולוח שחמט מחליף צבעים (משחור ללבן וההפך) תוך התמקדות בנקודה, כל פעם על עין אחת (מעייף מאד את העיניים ומדמיע) ובבדיקה השניה שמים אלקטרודות גם על האוזניים ומשמיעים צלילים מעצבנים בכל אוזן בנפרד עם אוזניות. המעצבן זה משך הבדיקה (שעה בערך) והגירוי של העור בגלל האלקטרודות (הן לא מולכיות זרם אבל צריך לגרד קצת את העור לפני ששמים אותן) העיקר הוא שהתוצאות יחסית בסדר. השמיעה מצויינת והראייה פחות, אבל זה נזק מהתקפים בעצבי העין שהיו לי בעבר...
אני מרגישה הרבה יותר טוב והתקף הרדמות חלל הפה כמעט עבר לגמרי.

RomiVais

New member
אני ממש שמחה שאת מרגישה טוב יותר!!

תודה רבה על ההסבר! תמיד ידעתי שכל יום לומדים משהו חדש!!!
אכן הכרתי את הבדיקות, אבל לא בשמות שלהם. שעה זה באמת המון זמן אבל יקירתי - העיקר שזה עבר!!! ושהתוצאות בסדר. כשאת אומרת שהראייה פחות, את רואה מטושטש? משקפיים עוזרות? איזה יופי שהרדמות חלל הפב כמעט עברה לחלוטין. בטח אוטוטו זה יעבור לגמרי!

bali

New member
מנהל
תודה על העידודים והחיבוק

לגבי הראיה, אין לי טשטוש ראייה אלא שאני מאבדת "פוקוס" בקלות ואורה לפעמים קצת כפול. משקפיים לא ממש עוזרים וגם לא נחוצים. בבדיקת ראיה נאמר לי שהראיה שלי 6/6... אני שמחה שלימדתי אותך משהו... ידע זה כוח. באמת העיקר שהבדיקות עברו. עכשיו רק MRI בתחילת מרץ וזהו... וההתקף כבר 95% בחוץ... עוד כמה ימים ואני אשכח ממנו לחלוטין. לילה טוב- ענבל.

RomiVais

New member
../images/Emo29.gif לילה מצויין ענבלי! ../images/Emo29.gif

שאלתי לגבי המשקפיים כי אני שומעת שבדרך כלל הם לא עוזרים כשעצב הראיה נפגע, אך אצל אמא שלי המשקפיים כן עזרו. 95% זה נהדר. אוטוטו זה יהיה 100% - אני בטוחה!!
לילה טוב חלומות פז ויום נפלא מחר רומי

bali

New member
מנהל
תודה תודה!

לילה טוב גם לך. אני לא בטוחה שאצליך להרדם כל כך מהר... אבל אני אנסה.

RomiVais

New member
תנסי....... ומקסימום...

שימי לך מוזיקה נעימה ומרגיעה לי זה עוזר לפעמים
ליל מנוחה!

bali

New member
מנהל
בינתיים "נתקעתי" לי פה על איזה משהו

כשהעיניים ירמזו לי שהגיע זמן לישון, אלך לישון. ומה איתך? גם את ערה כמו ינשופה?

RomiVais

New member
אוי, חבל שלא המשכתי לבדוק...

אם כתבת לי. הייתי בטוחה שאת בחלום השני כבר..
היה מעניין מה שעיכב אותך? לצערי גם אני ערה אבל אנסה בקרוב לישון מקווה שעכשיו את אכן בחלום השני-שלישי ושיהיה לך יום נפלא מחר רומי

bali

New member
מנהל
מזל טוב סיאמית!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif

העיקר שאת מאושרת!!! מזל טוב ותהני ענבל.

gila1

New member
מזל טוב

אני עוד לא כ"כ מכירה - אבל באמת מזל טוב ,זה ההריון הראשון שלך ?

סיאמית

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כן, הריון ראשון ואני עדיין בשוק מזה שאני אהיה אמא בקרוב!!!! נראה לי שעד אתמול בכלל לא קלטתי שיש לי ממש ילדה בבטן. ילדה אמיתית!!! אין לי מושג על סמך מה ~א~ כל כך בטוח שאני אהיה ה"אמא הכי נפלאה בעולם" כי בינתיים אני בעיקר משקשקת מפחד.

gila1

New member
ואוו...

את קולטת שאת עומדת לעבור לפאזה אחרת לגמרי בחיים ? לדעתי זה דבר מדהים - לא כקלישאה אלה מעצם היותו , זה כ"כ מרגש ומפחיד...

RomiVais

New member
סיאמיתוש ../images/Emo24.gif

אני יודעת על סמך מה ~א~ בטוח שתהיי "האמא הכי נפלאה בעולם". הוא מכיר אותך ואוהב אותך!! ואני מסכימה איתו - תגידי לו!!
נשיקות.. רומי

למעלה