יש אחראים, הם אלו שאינם מכבדים את רצון הבוחר.אף אחד לא אחראי על שיחרורו של מהל בית חולים שיפא
והסיבה פשוטה, אף אחד לא אחראי כיום בישראל על כלום
מה עם אחריות הבוחר? הוא הביע אמון במי שהונו ורימו אותו פעם אחר פעם. לו היה הבוחר דורש מנבחריו לקיים את הבטחותיהם ומענישם בבחירות על אי קיום הבטחותיהם המצב היה אחר. גם הבוחר אשם בהפקרות מכיוון שאינו דורש דין וחשבון ממנהיגיו.יש אחראים, הם אלו שאינם מכבדים את רצון הבוחר.
הבוחר בחר 5 או 6 פעם.מה עם אחריות הבוחר? הוא הביע אמון במי שהונו ורימו אותו פעם אחר פעם. לו היה הבוחר דורש מנבחריו לקיים את הבטחותיהם ומענישם בבחירות על אי קיום הבטחותיהם המצב היה אחר. גם הבוחר אשם בהפקרות מכיוון שאינו דורש דין וחשבון ממנהיגיו.
אז למה הגעת לקלפי? למה הצבעת לכזבן שרימה אותך פעם אחר פעם? קחי גם את אחריות.הבוחר בחר 5 או 6 פעם.
ואין כבוד לבוחר שהגיע לקלפי.
לקחת אחריות על מה?אז למה הגעת לקלפי? למה הצבעת לכזבן שרימה אותך פעם אחר פעם? קחי גם את אחריות.
לא הצבעת לליכוד? לא מזמן כתבת שאת וכל משפחתך הצבעתם לליכוד, אז זה לא נכון?לקחת אחריות על מה?
הגעתי לקלפי בחרתי, לצערי המפלגה שבחרתי לא נכנסה לכנסת. אתה קורא לי לצאת להפגין?
תקרא שוב את דברי שהכל משפחתי הצביע ליכוד.לא הצבעת לליכוד? לא מזמן כתבת שאת וכל משפחתך הצבעתם לליכוד, אז זה לא נכון?
ואת "בחוץ"?תקרא שוב את דברי שהכל משפחתי הצביע ליכוד.
בסדר, אז את לא, ומי שהצבעת לו, ישב פעם בממשלה?תקרא שוב.
מה קשור?בסדר, אז את לא, ומי שהצבעת לו, ישב פעם בממשלה?
שלישיית מה קשור.מה קשור?
האכזבה שלי מכל התושבים שאינם מקבלים את רצון הבוחר בצורה דמוקרטית, ומנסים להרוס את המדינה בצורת הפגנות.שלישיית מה קשור.
עכשיו ברצינות. אם ישב פעם בממשלה, האם קיים את הבטחותיו לבוחריו?
אם מעולם לא ישב בממשלה, איזו אינדיקציה יש לך שהוא מתכוון לקיים את הבטחותיו אם ייבחר?
המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.האכזבה שלי מכל התושבים שאינם מקבלים את רצון הבוחר בצורה דמוקרטית, ומנסים להרוס את המדינה בצורת הפגנות.
טעות בידך. ההפגנות החלו על שחרור החטופים. כיום כל המתנגדים לממשלה מפגינים מספר פעמים בשבוע וקוראים לבחירות חדשות ולהחזרת החטופים. יש מעט הפגנות בעד החטופים נטו.המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.
אני חושש, שאם יערכו בחירות בקרוב, הממשלה שתקום תהיה דומה מאוד לממשלה הנוכחית.טעות בידך. ההפגנות החלו על שחרור החטופים. כיום כל המתנגדים לממשלה מפגינים מספר פעמים בשבוע וקוראים לבחירות חדשות ולהחזרת החטופים. יש מעט הפגנות בעד החטופים נטו.
כשההפגנה קוראת לפירוק הממשלה, פיזור הכנסת ובחירות חדשות זו הפגנה נגד תוצאות הבחירות.אני חושש, שאם יערכו בחירות בקרוב, הממשלה שתקום תהיה דומה מאוד לממשלה הנוכחית.
אגב, ההפגנות על שחרור החטופים, זה בדיוק עניינן, אמנם הן נגד הממשלה, אבל הן רחוקות מן הבחירות האחרונות שהיו כך שלא ניתן לומר שהן על תוצאות הבחירות שהיו.
המחאות האחרונות בתחפושת, רק לא ביבי עומדים מאחורי ההפגנות.המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.
בהתחשב בכך שאילו יאיר לפיד או בנימין גנץ היו עומדים היום בראשות הממשלה המחאות הללו לא היו מתקיימות, הרי שהן לחלוטין בגין תוצאות הבחירות. זה שכל פעם יש להם תירוץ רשמי אחר, לא משנה את האמת שמאחורי תירוצים אלו.המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.