זו האמת

dwido2

Active member
אף אחד לא אחראי על שיחרורו של מהל בית חולים שיפא
והסיבה פשוטה, אף אחד לא אחראי כיום בישראל על כלום

SupermanZW

Well-known member
יש אחראים, הם אלו שאינם מכבדים את רצון הבוחר.
מה עם אחריות הבוחר? הוא הביע אמון במי שהונו ורימו אותו פעם אחר פעם. לו היה הבוחר דורש מנבחריו לקיים את הבטחותיהם ומענישם בבחירות על אי קיום הבטחותיהם המצב היה אחר. גם הבוחר אשם בהפקרות מכיוון שאינו דורש דין וחשבון ממנהיגיו.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
מה עם אחריות הבוחר? הוא הביע אמון במי שהונו ורימו אותו פעם אחר פעם. לו היה הבוחר דורש מנבחריו לקיים את הבטחותיהם ומענישם בבחירות על אי קיום הבטחותיהם המצב היה אחר. גם הבוחר אשם בהפקרות מכיוון שאינו דורש דין וחשבון ממנהיגיו.
הבוחר בחר 5 או 6 פעם.
ואין כבוד לבוחר שהגיע לקלפי.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
שלישיית מה קשור.

עכשיו ברצינות. אם ישב פעם בממשלה, האם קיים את הבטחותיו לבוחריו?
אם מעולם לא ישב בממשלה, איזו אינדיקציה יש לך שהוא מתכוון לקיים את הבטחותיו אם ייבחר?
האכזבה שלי מכל התושבים שאינם מקבלים את רצון הבוחר בצורה דמוקרטית, ומנסים להרוס את המדינה בצורת הפגנות.

משתפרת1

Well-known member
המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.
טעות בידך. ההפגנות החלו על שחרור החטופים. כיום כל המתנגדים לממשלה מפגינים מספר פעמים בשבוע וקוראים לבחירות חדשות ולהחזרת החטופים. יש מעט הפגנות בעד החטופים נטו.

SupermanZW

Well-known member
טעות בידך. ההפגנות החלו על שחרור החטופים. כיום כל המתנגדים לממשלה מפגינים מספר פעמים בשבוע וקוראים לבחירות חדשות ולהחזרת החטופים. יש מעט הפגנות בעד החטופים נטו.
אני חושש, שאם יערכו בחירות בקרוב, הממשלה שתקום תהיה דומה מאוד לממשלה הנוכחית.

אגב, ההפגנות על שחרור החטופים, זה בדיוק עניינן, אמנם הן נגד הממשלה, אבל הן רחוקות מן הבחירות האחרונות שהיו כך שלא ניתן לומר שהן על תוצאות הבחירות שהיו.

משתפרת1

Well-known member
אני חושש, שאם יערכו בחירות בקרוב, הממשלה שתקום תהיה דומה מאוד לממשלה הנוכחית.

אגב, ההפגנות על שחרור החטופים, זה בדיוק עניינן, אמנם הן נגד הממשלה, אבל הן רחוקות מן הבחירות האחרונות שהיו כך שלא ניתן לומר שהן על תוצאות הבחירות שהיו.
כשההפגנה קוראת לפירוק הממשלה, פיזור הכנסת ובחירות חדשות זו הפגנה נגד תוצאות הבחירות.

Harrington

Well-known member
מנהל
המחאות האחרונות אינן על תוצאות הבחירות.
בהתחשב בכך שאילו יאיר לפיד או בנימין גנץ היו עומדים היום בראשות הממשלה המחאות הללו לא היו מתקיימות, הרי שהן לחלוטין בגין תוצאות הבחירות. זה שכל פעם יש להם תירוץ רשמי אחר, לא משנה את האמת שמאחורי תירוצים אלו.

למעלה