זו ההודעה ה-2 באותו נושא אבל...

זו ההודעה ה-2 באותו נושא אבל...../images/Emo4.gif

מאז ש"גירשנו" את הבנים, הפורום די יבש...!
אז יאללה-כולם לקום
ולהתחיל לשלוח הודעות!
וככה הפורום הזה יהיה הטוב ביותר
, ולא המסכן ביותר
. אז, בתור ניסיון עלוב לעשות משהו מעניין, כל אחת תספר משהו מעניין\מצחיק\מפדח\מוזר\וכו´... על עצמה!
נתחיל איתכם!
פליייייייז תשתפו פעולה!
נתחיל איתכם!
חנוכה\קריסמס שמח!
ענת נרות חנוכה-
ושמש-

אממממ../images/Emo9.gif

זה שכתבתי נתחיל איתכם פעמיים, זה היה מתוך כוונה טובה, ולא מתוך סתימות של הכותבת. עמכם הסליחה ענת

Black Cat15

New member
ענתי... ../images/Emo23.gif

אל דאגה!! אני ואת נחיה את הפורום!!!
ועכשיו לגביי... אממממממממ... לפני בערך נדלקתי על הלהקה אינפקציה ואני טוחנת שירים שלהם בקצב במחשב... משהו מפדח?! אוייייייש יש לי משהו טוב לספר...
היום בשיעור מתמטיקה בסוף השיעור המורה נתנה לנו מין תשחץ כזה לפתור... אז מישהו דיי אידיוט אמר כזה: "יאאלה **** (שם של מישהי, חברה שלי) את יכולה לתת את זה לחניכים שלך בצופים!!" (היא בצופים) אז היא אומרת לו: "יא חתיכת דפוק הם בכיתה ו´! איך הם יפתרו את זה??" אז אני אומרת לחברה שלי שיושבת לידי (גם היא בצופים) "איזה הומו..." והוא שמע את זה!!!!!!! איזו פאדיחה!!!!!!!!!!! חחחחחחח אז הוא הסתכל עליי כזה... ואני התפקעתי מצחוק... יחד עם כל הכיתה בערך...
ונראה לי שאפילו המורה שלי שמעה... אווווווווווופס!!!!!!!!!!! ועוד משהו מפדח... אמרתי על מורה שהיא ממש ממש זונה והיא הייתה בדיוק מאחוריי...
חחחחח עד כאן לפדיחות אורנית היומיות
עכשיו את!!1
מה חשבת??? שתוכלי לברוח מזה??? יאאלה, לשפוך פרטים!!!
את כולכן!! חנוכה שמח!!!

אמממממ....../images/Emo6.gif

במחנה קיץ של הצופים שנה שעברה הכרנו כמה בנים... יום אחד הלכנו למקלחות והם היו שם... הבעיה שהם היו בלי בגד ים ו... זה היה כזה מפדח!!!!!!!!!!!! אחר כך הם לא העזו להיכנס לאזור שלנו וזה היה כזה מצחיק...
ענת נ.ב הבה נאחד כוחות, ונמשיך לעשות את מלאכתנו, שמטרתה היא החייאת הפורום.
. או שלא.

פירחוש

New member
הפדיחה היומית שלי...

אם באמת תרצו, וממש יהייה כאן יבש אז אני כיתוב כאן כל יום פאדיחה.. גם ככה יש לי יותר מידי!! היינו אתמול בסרט שישה אנשים... ובתחילת הסרט היה כזה את האריה השואג של MGM והוא כזה שאג.. ואני שההייתי ממש מחורפנת.. כזה במצב כפית, שאגתי על האריה בחזרה.. חחח..... חג שמייח!! אל תאכלו הרבה
-זה משמין!! אל תעשנו הרבה
- זה גורם לאימפוטנציה...(כן, אני יודעת שזה רק לבנים) תשתמשו ב
אם אתם לא רוצים לחלות באיידס... (תעמידי אותו בפני עובדה.. או שאתה שם קונדום.. או שאתה נישאר בחוץ...) תלבשו
כי אחרת תצטננו (כן אני יודעת שזה גרבי קריסטמס...)
ההודעה עומדת להסתיים..... לוב יו אול... נטע.. גם המקוריות וגם החירפון חוגגים!!!!!!!!!!!

אמממממממ

אני לא יודעת עד כמה זה פדיחה אבל... אמרתי לחברה שלי היום שהיא דומה לקוף ושיש לה קול של מקדחה של רופא שיניים.... ואפילו לא התכוונתי! (שח למקרה שאת קוראת את זה) אני חושבת שהיא מאוד יפה ושיש לה קול מהמם... עזבו, סיפור ארוך... איזה מגניבים האייקונים של חנוכה! (וכריסמס)
סביבון סוב סוב סוב...
הידעתן? בסופגניות יש 500 קלוריות!! (לא מומלץ לאכול יותר מ-2)
וחבל לקפח
ודרך אגב כולן לפתוח יומנים!
יומולדת של חולמנית עוד 3 שבועות ב-29 לדצמבר! חחחחחח

dominogrose

New member
אאאאאאממממממממממ..............

שיא הטירוף - לצאת לדו קרב עם עבריין ידוע במשטרה ולצפות לנצח... שיא האומץ - לצעוק על מנהל העבודה שלי שיקפוץ לי ועוד להישאר בעבודה שיא הפאדיחה - להגיד לידיד הכי טוב שלי שאני אוהבת אותו שיא הטימטום - להגיד לו אח"כ שזאת אהבת ידידים... שיא הצחוק - לראות (או יותר נכון לשמוע...) את אחותי נתקעת בדלת, באמצע הלילה אחרי שהיא חוזרת מהבילוי שלה, כי היא לא רגילה שהדלת סגורה... שיא המוזרות - לעזור למנהל שלי לחפש עובדות חדשות:"זאת מכוערת מידי" , זאת בלונדינית מידי" , השם של זאתי לא מוצא חן בעיני" , "לזאתי יש שם משפחה מוזר"...
***סיון הנהגת***

למעלה