זו הודעה אחרונה ל"טסים" בשבת לטיול בנחל חרוד

זו הודעה אחרונה ל"טסים" בשבת לטיול בנחל חרוד

שימו לב........ בשבת אמורה להתקיים צעדת הגלבוע באיזור הצעדה בין השעות 10.00 - 6.00 בבוקר תכננו את זמן הנסיעה על מנת שתגיעו בזמן ולא נצטרך לבזבז זמן בהמתנה. מזג האויר באיזור צפוי להיות חם, אני מעונינת לסיים את הטיול בשעה 15.00 לכל היותר על מנת לא לחזור לגוש דן בפקקים. המשתתפים שאשרו בואם - אשה אורחת נושי איילה של ליאור KDR טעים מאד אנפה החורזת הקטנה ואנחנו המגיעים עם אורחים מעונינים נוספים ירשמו כאן עד מחר על מנת שאדע כמה משתתפים . ומי שמעונין להעביר או לקבל ממני את מספר הטלפון הנייד , יפנה אלי באמצעות מסרים הריני להבהיר - הטיולים שלי אינם מבוטחים כלל בשום ביטוח ואני לא מורת דרך ולא מדריכת טיולים. הטיולים שלי אינם כרוכים בתשלום וכל מי שמשתתף ו/או משתף אחרים לוקח על עצמו בלבד את האחריות במקרה של נזק לגוף ו/או לרכוש ו/או כל נזק שהוא ישיר ו/או עקיף במידה ויגרם לו ו/או לכל משתתף מהמשתתפים בטיול ו/או לכל דבר שינזק מהטיול . כמו כן המשתתף בעצם השתתפותו יודע מאשר ומסכים שהוא ו/או כל אחד אחר מטעמו לא יכול לבוא אלי בשום טענה או תביעה והמשתתף יחשב כמי שהלך לבדו מרצונו החופשי ועל דעתו לכל דבר ועניין שיגרם מהטיול. המשך יום נעים וסוף שבוע קסום לכולכם

kdr

New member
הנני פוטר אותך מכל אחריות לגבי

רוצה את השיא ? לפני כארבעה חודשים נערכה אזכרה בבית במושב. אחת מאלב שהגיעו מעדה בשביל הכניסה. היא (בחוצפתה) תבעה את בעלי הבית. לטענתה היא ירדה מהשביל לדשא כי מישהו עבר ממול ואז מעדה. אגב, היא הגיעה מרצונה, איש לא הזמין אותה. התביעה מתבררת עדיין בבית המשפט. יש לנו ארץ נהדרת. לגבי הנייד, אם הוא עדיין מסתיים בספרות57 אז יש לי.

חמסה חמסה טפו טפו טפו ../images/Emo54.gif

מנסיוני כחברת וועד בית, כדאי שיהיה בטוח צד ג' הטלפון שלי לא שונה אשמח אם תעביר אלי במסרים את המספר שלכם אני אעשה לך חוויה מתקנת לטיול ההוא בנחל השופט
סעו בזהירות ולהרתאות

roni250b

New member
אצלי לא יכול להבטיח בוודאות,לפי המצב ערב קודם

ולפי המצברוח.... נראה לי שאני מגיע, למרות שאני עובד בערב בחנות "שלי" באשדוד. כי מילות ההסבר על המקומות במסלול העלו ריר בפי... והמצלמה משתוקקת לעבוד שעות נוספות. נו נו...ואם גם אפגוש אותך שם - זה שווה...

מפתאום ../images/Emo24.gif

אפילו הזמנתי את תזמורת בית שאן שתחכה לך בכניסה עם תרועת חצוצורת לכבוד הרגע ההיסטורי

w o m a n 10

New member
../images/Emo2.gif

צעדת הגלבוע נדחתה? אז סתם צעדתי בשבוע שעבר 8 ק"מ כפיצוי לצעדה שהחמצתי????
סתם.. סתם, בשבוע שעבר צעדנו בשביל מסומן בהר איתן שליד הסטף. מסלול קל עם נוף משגע [לא כמו מהגלבוע אבל גם יפה]. מומלץ. ולענייננו, שוקולדה, אני עדה שהאזור של נחל חרוד פורח ומדהים. הייתי שם לפני ... {מה? כבר עברו שלושה שבועות מאז?} היינו בסיור שנושאו אומנות בהדרכת האומנית דליה מאירי. בין היתר היינו בבית חנקין. בהזדמנות אפרט ואביא תמונות. ושדה השיבולים... אמממ.. באמת כמו בשירים... נשבה אז רוח חזקה שהערך המוסף שלה היה מראה הסערה ב "ים השיבולים". לעירוניים כמוני זהו מראה מדהים!! בקיצור, אינני יודעת אם נגיע, מתוכנן לנו טיול אחר ו... צריך לקבל החלטה
אודיע לך בהקדם געגעתי

דיאנה66

New member
מחפשת טרמפ לטיול -

אשמח מאוד להצטרף לאחת המכוניות היוצאות ממרכז הארץ. (קושי זמני זמני בנהיגה למרחקים ארוכים). ציפי - 03-6445027 תודה.

שוקו, הקישור לצעדה הוא לענייני פקקים

או שמא יש לט משמעות אחרת? אם יהיה חם מאד יתכן ונחמוק מהעניין. עבר שבוע מטורף על כוחותינו ולא ברור אם נצליח לצאת לדרך.

תשובותי.....

וומן, אני שוקלת אם לבקש ממך להחזיר כרטיס מועדון לאור התרוצים בזמן האחרון דיאנה, נקווה לישועה, נחמה והסעה גם לך לרונה ולציפור לילה מיבשורה , שמחתי לקרוא וטעים מאד, עשויים להיות פקקים עקב הצעדה , ואין לה שום קשר לטיולנו מלבד הכביש המשותף לבית שאן. לילה טוב ולהתראות בשבת

malka3

New member
מגיעים ../images/Emo68.gif + ../images/Emo150.gif

נראה לכם שאפספס ?

TALf2007

New member
אני+../images/Emo68.gif+../images/Emo98.gif בדרך לבארי

שיהיה לכולכם טיול נעים
סופ"ש מצויין לכולם
חייבת ל
טל

רציתי, ניסיתי

לדחות אילוצים שצצו ולא הצלחתי. אז בצער רב, אני מודיעה בזאת שלא נוכל להגיע. תהנו גם בשבילנו. מחכה לתמונות, שלפחות אוכל להתנחם בהן. שבת שלום וכייפית לכם.

למעלה