זו היתה אהבה ממבט ראשון

timon1

New member
זו היתה אהבה ממבט ראשון ../images/Emo99.gif

עוד באותו ערב היא כבר היתה בדירתי, נדרש לי עוד יום בכדי להתאימה לצרכי ויום למחרת כבר רכבתי עליה, לקחתי אותה לפרדס כי רצינו פרטיות, למרות שהיא לא צייצה אפילו, יכולתי לשמוע אותה לוחשת: תדחוף חזק יותר, אני רוצה אותך חזק... ואני, ממושמע שכמותי, דחפתי כמו משוגע ובכלל לא שמתי לב שכבר מזמן עברנו את הפרדס. מרגע שעליתי עליה לא הפסקתי ליהנות אבל שהתחלנו לרדת, זו כבר היתה אופרה אחרת לגמרי, אחרת לגמרי, בירידה כמו בעליה, הרגשתי כאילו אנחנו מרחפים באוויר, כל כך קלה וממושמעת, נכנעה לכל גחמותי ואפילו לא הייתי צריך להתחנן, ישר אמרה לי כן. הערב החל לרדת במהירות וכבר היה צריך לחזור הביתה, איך שהגעתי למרפסת ישר ניקיתי ושימנתי אותה טוב טוב כדי שתהיה מוכנה למחר, לאחר מכן, יגע ומיוזע מהחוויה השמיימית נכנסתי למקלחת טובה של אחרי רכיבה, דבר אחד שהסבון לא הצליח למחות היה החיוך המטופש שהיה נסוך על פניי גם למחרת.. והנה אהבתי החדשה>>>>>>>>>>>>>>

SCHWINN שי

New member
האם זה מה שאני חושב שזה??../images/Emo12.gif

האם מגיע לך להתחדש??? האם סוף סוף מצאת את בחירת ליבך? אני מקווה בשבילך שכן ורק תהנה מהן. יאללה תן פרטים ותמונה יותר כללית

timon1

New member
מה אתה מסתכל לה על התחת???../images/Emo3.gif

הנה היא בשלמותה>>>>>>>>>>>>>>>>>

timon1

New member
קוראים לה SALSA

SALSA CABALLERO, היו שמועות על בואה לארץ, בררתי פרטים על היבואן [דרור שופ@הרים סופר]. התאהבתי סופית וקניתי. מי יתן וניפגש בעליות ובירידות במהרה בימינו...

shl17

New member
למה להסתכל על התחת

כשאתה יכול לקבל את הרמה ישר לביצים???? זה מה שהסתרת ככ הרבה זמן?? נו שיהיה בהצלחה watch your balls!!!!!!!!!!!!!!

timon1

New member
שלמה, אני לא יודע איך אתה אוהב את

הביצים שלך אבל את שלי אני מעדיף שלמות
אהה כן, תודה על האזהרה, אני שומר על ביציי כאילו היו ביציי...

mtbRider

New member
או מיי גוד ! תתחדש !

מיליוני רכיבות מהנות ביחד !! ממש מדהים ! אפילו במגזין לא ידעו לתת עליה פרטים, כ"כ מתקדמת טכנולוגית, XC RACING ! מזל-טוב * 1000 !! :) העלת לי חיוך מדהים על השפתיים ! כל המכלולים מסביב של salsa, גריפים, מוט כסא ומה לא .... בעצם זה כמו רוב החברות "מתוצרת בית"
חחחחח אבל אם בכל זאת אני ראשי לתת פה איזו הערה קטנה אז קראנק XT היה משפר לי את המצב-רוח ... בכלל ראיתי שההבדלים בין LX או deore ל XT לא בשמיים...ואל תשכח ש XT זה הדגם "קריעה" של שימנו במשקל קל (לא כמו XTR אבל בכל זאת אני מעדיף חזק על קל [לא שאני יודע כמה חזק ה XTR]

aFish

New member
תיסלם טימון ../images/Emo70.gif

סוף סוף ילד
לחיי האהבה ממבט ראשון....ושתזכה לשרוט אותן בלי שתראה עקיבות על הצבע. יום יבוא ואגיע לגלבוע לדשדש בעקבותיך ושלדת הפלא בעליה (חכה חכה בירידה...)

timon1

New member
אהלן יא../images/Emo19.gif, גם אתה מוזמן לפה תמיד

רק תגיד לי שאתה מגיע כי יש פה איזה הר קטן מלא סינגלים שטרם יצא לי לחקור אבל מסיפורים ששמעתי, שווה גיחה, מתי אתה מתייצב?

aFish

New member
אלוהים גדול והזמן צפוף ../images/Emo10.gif

אבל אני משתדל....תמיד יש לך אפשרות לקפוץ אלינו למרכז...דווקא מתוכנן משהו אטרקטיבי לשישי.

Eyal Hershtik

New member
גם נהיית פייטן לעת מצוא ....

כנראה שבאמת הבחור מאוהב
סחטיין טימון תתחדש ותעשה חיים ! אייל

alonaski

New member
מה??? אז רגע... לא הבנתי... ../images/Emo5.gif

כנס לתאמסר שלך.... =============>>>>

רגע אריאל, ../images/Emo3.gif

לכבוד האופניים החדשים אתה חייב להזמין אותי לרכוב איתך שוב
תתחדש, נראים אחלה אופניים

timon1

New member
אתה מוזמן, אמרתי לך מזמן כבר

שאתה לא צריך הזמנה, רק תיאום מראש.

חזון אחרית הימים ...

טימון "אני תופר משתי פנימיות מפונצ'רות פנימית אחת תקינה" על שילדת סוף העולם מסקאנדיום
))))) גררררררררר.... ייייאאאאאממממי המון אושר והנאה מרכיבות עליהם ובכלל רק טוב
כבוד , תהילה ותתחדש - עודד

למעלה