זו היתה אהבה ממבט ראשון

timon1

New member
תודה תודה, כבוד גדול נפל בחלקי

אבל אני חייב להעמיד אותך על טעות קלה, אני תופר פנימית תקינה מ3 פנימיות מפונצ'רות ולא מ2 כפי שאמרת, 2 פשוט לא מספיקות
. ועכשיו אני חושב שכבר יש לך תירוץ מספיק טוב להגיע לפה, לא?

BikingViking

New member
תתחדש !!

בדיוק השבוע קראתי על האופניים האלה ב mbaction , אמרו עליהם כל כך הרבה דברים טובים. תתחדש ותהנה !

אריאל תתחדש על השילדה המושלמת

מסקנדיום סוף הדרך... אחחחחחחחח אופנים שפשוט בבנייה נכונה הופכים להיות חיית השבילים הכי קלילה ומרהיבה, לא אשקר גם אני חמדתי שכזאת, בניחוח רטרטו מלהיב, שבכל מקום בכל מגזין גורפות את מלוא השבחים , ככה שבאמת למרות שאני לא מכיר אותך באופן אישי קבלללללל שמפו על הקנייה , ועדכן אותנו האם אכן אגדות מתגשמות ומגשימות גם במציאות. אילן

קאקה של אופנים../images/Emo57.gif

זה אופנים זה במקרה הטוב זה אוסף של ברזלים ואלומניום שהמשותף בניהם הוא מקרי בהחלט יום טוב מני

timon1

New member
יום יבוא ותחזור לראות אבק../images/Emo3.gif

אם לא בעליה אז בטוח בירידה...

ציטוט מ-MBA ../images/Emo45.gif

מתוך גליון אוקטובר של MBA: "From front to back there is very little fault on the Caballero. It is one of the most trail-worthy bikes made. A perfect compromise between comfort and speed".

tiranm1

New member
תן.. תן פרטים .....

מה הרכבת על השילדה ה... מה נאמר ?? מיוחדת ? קלאסית ?? יפהפיה ?? ראיתי את השילדה הזו אצל דרור, קלה כמו נוצה, מדהים... מעניין איך יהיו האופניים. תן לנו קצת פרטים על הרכיבים ששמת, וכמובן, חוויות מהרכיבה... אגב, מה טווח המתלה האחורי ??? תתחדש, תהנה, תרכב.

timon1

New member
הבהרה בקשר לSALSA

חברים יקרים, ממש בימים אלה אני שוקל האם לקחת חלק בפרויקט השלדות של סלסה, אני נמנע מלהכנס לפרטים טכניים\שיווקיים כדי למנוע טעם לפגם ולכן כתבתי על החוויה ולא על המכונה אתכם הסליחה

למעלה