זו העוגה שהכנתי לבעלי ליום ההולדת

מירבלי

New member
זו העוגה שהכנתי לבעלי ליום ההולדת

שלו שחל מחר
 

מירבלי

New member
ומתכון העוגה לפי הטריקולד של חיים

עוגת מוס טריקולד (תבנית 26)- חיים קונדיטור בסיס בראוניז: 120 גר חמאה 120 גר שוקולד מריר ¾ כוס סוכר 2 ביצים ½ כוס קמח מוס שוקולד לבן: 150 מ"ל שמנת מתוקה 200 גר שוקולד לבן קצוץ 6 גר ג'לטין 250 מ"ל שמנת מתוקה, מוקצפת עם כף סוכר ניתן להוסיף גרידת לימון או מעט גרנד מרינייר מוס שוקולד חלב: 150 מ"ל שמנת מתוקה 170 גר שוקולד חלב קצוץ 5 גר ג'לטין 250 מ"ל שמנת מתוקה, מוקצפת עם כף סוכר ציפוי: 100 גר שוקולד מריר 100 מ"ל שמנת מתוקה הכנת הבסיס: ממיסים את החמאה עם השוקולד על אש נמוכה מסירים מהאש, מוסיפים סוכר ביצים וקמח ויוצקים לתבנית המרופדת נייר אפיה אופים 20 דקות, 170 מעלות (או עד להתקשות הבצק) מצננים הכנת המוסים: מפזרים את הג'לטין על 2 כפות שמנת מתוקה מרתיחים את השמנת שנותרה, יוצקים על השוקולד הקצוץ ובוחשים היטב להמסה מוסיפים את הג'לטין המומס, מערבבים ומצננים כל מוס בנפרד מקפלים לתוך כל מוס את הקצפת יוצקים את המוס החום על שכבת הבראוניז ומקפיאים לחצי שעה יוצקים מעליו את המוס הלבן ומקפיאים עד להתייצבות ציפוי: מרתיחים את השמנת, יוצקים על השוקולד מערבבים היטב לקבלת קרם חלק ויוצקים על העוגה הקפואה שומרים את העוגה במקפיא ומפשירים במקרר שלוש שעות לפני ההגשה מקור המתכון: חיים קונדיטור
 
סחתיין על בעלך ועוד יותר על מי

שיאכל את העוגה
אין עליך את מלכת העוגות, כל הכבוד
לבעלולך ליום הולדתו
עד 120 כעשרים, עם המון אושר ובריאות וכמובן
גדולה בחיק משפחתכם.
 
מירבי, המלכה שלי../images/Emo25.gifהיום העיניים

חצי סגורות אבל איך אפשר להשאיר אותן סגורות כשרואים עוגה כזו.
 

נופר א

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifגם לבעלי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

 

נופר א

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב לבעלך המקסים ואני עוד מוכנה לקחת את העוגה לאן שצריך.........
 

רוני ר

New member
../images/Emo2.gif נשארתי פעורת פה ....

תשמעי לא מבייש אף קונדיטוריה יוקרתית. הפה נותר עדיין פעור, אולי יפול איזה פירור . מדהים. כל הכבוד לך. והכי חשוב...הרבה הרבה
 

צוצונת

New member
מה תודה מי תודה ?

קודם כל מזל טוב לבעלול ועד מאה כעשרים. שאלה לי לגבי הטריקולד איך עשית את הדקורציה כי את אופן ההכנה שלה אנחנו כבר מכירים. גם יפה וגם אופה
 

מירבלי

New member
../images/Emo51.gif ממוש ולתשובות ../images/Emo66.gif

המסתי שוקולד לבן ושוקולד מריר בניפרד במיקרו שיטחתי על נייר אפיה שכבה אחידה ודקה והכנסתי להקפאה לכמה דקות הוצאתי וחתכתי עם סכין את השפיצים ועם חותכן בצורת לב והדבקתי על העוגה
 

מירבלי

New member
../images/Emo51.gif ממוש ולתשובות ../images/Emo66.gif

המסתי שוקולד לבן ושוקולד מריר בניפרד במיקרו שיטחתי על נייר אפיה שכבה אחידה ודקה והכנסתי להקפאה לכמה דקות הוצאתי וחתכתי עם סכין את השפיצים ועם חותכן בצורת לב והדבקתי על העוגה
 
למעלה