זו הפעם הראשונה שלי כאן...

• פותח הנושא Lali
  • פורסם בתאריך

Lali

New member
זו הפעם הראשונה שלי כאן...

יאיר שלום, אני כבר הרבה זמן נכנסת לפורום אסטרולוגיה וקוראת את התשובות שלך, חוץ מזה שאתה קולע בול בנושא האסטרולוגי, אני גם חושבת שהתובנות שלך בקשר לחיים בכלל, הן מדהימות. ולכן אזרתי אומץ והחלטתי גם אני לשלוח הודעה... עברתי בחודשים האחרונים תקופה מאד לא קלה (רעה ממש) שבה רוב הדברים לא הסתדרו או התקלקלו, רציתי לדעת אם זה קשור למצב הכוכבים, ואם כן, אז מתי זה יגמר? (ואני יודעת שגם אם זה קשור לכוכבים הכל מתחיל בי, תאמין לי שאני עובדת על עצמי חזק מאד כדי לנסות ולהתמודד ולשפר). נולדתי ב-7/11/79 בשעה 7:03 בירושלים. אני אודה לך מאד על כל מה שתוכל לומר לי, אבל רציתי גם להודות לך כי כמה מהדברים שכתבת לאחרים שקראתי בפורום ממש גרמו לי לחשוב ועזרו לי. אז תודה...

תודה על המחמאות

ולגבי מפתך שלך - החדשים הקרובים לא יהיו קלים, אבל עקרב כמוך זקוק לקשיים כדי להגיע לתובנות, וכדי להתקדם. קלות אף פעם לא היתה פקטור להתקדמות מבחינתך, ונהפוך הוא : נסי לראות למה כל הדברים לא מסתדרים או מתקלקלים :אולי הגיע הזמן לשנות, להחליף, לנתק קשרים שעבר זמנם וללכת הלאה - וזה בדיוק מה שמפחיד אותך ? חומר למחשבה..

Lali

New member
אתה צודק...

ושוב אתה קולע בול-לנסות להמשיך הלאה זו בדיוק העבודה העצמית שדיברתי עליה. אבל זה ממש קשה להתנתק כי כמו עקרב, הרגשות שלי מאד קיצוניים וקשה לי לעזוב קשרים שאהבתי בהם עד הסוף או להתחיל לפגוע באנשים שאני אוהבת בכך שאני אספר להם את כל האמת על עצמי... אני יודעת שגם אם אני אנתק את עצמי לגמרי מהאדם שהתחיל את כל הבלאגן, מהאדם שגרם לי לגדול ולפתוח את העיניים בקשר להרבה דברים שבכלל לא קשורים אליו, אני עדיין אמשיך לאהוב אותו, לדאוג לו ולתהות כל הזמן האם הוא מאושר... (הוא מזל תאומים, 22/5/63-אולי אתה יודע אם הוא יהיה בסדר?). למרות שמה שלא מסתדר אליו לא קשור אליו כבר, הוא כאילו היה האבן דומינו הראונה שנפלה.הקיצוניות הזו, של העקרבים בכלל ושלי בפרט, יצירת הדרמות והרגשות העצומים לכל כיוון, תמיד הייתה בעיה, אבל תמיד גם הייתה מקור לחוויות ולמידות. אין דרך קלה יותר?

כן, הדרמות העקרביות הידועות..

אכן צדקת גם צדקת. גם אני לא מזמן סיימתי קשר עם עקרבית, והדרמות היו בעיצומן. נראה שמזל עקרב אוהב להרגיש פשוט בעצמה, כי רק עצמה גורמת לו לזוז ולהזיז את חייו ולשנות משהו, ולכן הוא מגדיל כל דבר וגם מתרסק בקלות, אבל.. כל זה רק כאילו. עמוק בפנים, העקרבים הם יצורים חזקים מאין כמותם, והדרמות האלה הם משהו שהם זקוקים לו כמו אויר לנשימה. אני קורא לזה `תיאטרון הרגש`, אבל כשעקרב אוהב אותך - הוא אוהב בעצמה, ובאמת קשה לו להפרד לאחר מכן.יש משהו טוטאלי בתחושות האלה, שאני דווקא לא מפחד ממנו, אלא בדרך כלל נמשך אליו : אני חושב שעקרביות הן נשים טוטאליות למדי, ובאמת טוב להיות ליד מישהי שאפשר ללכת איתה עד הסוף, בלי פחד.

למעלה