זו הפעם הראשונה שלי פה...

שירה765

New member
זו הפעם הראשונה שלי פה...

איזו כותרת לא מקורית.... הייתי רוצה להתכתב באי מייל עם מישהיא\מישהוא חרש בן\בת שבע עשרה בערך, כי הבאנתי שאני נמצאת בחבורה מצומצמת וסגורה מדי של אנשים. ז תשאירו תגובה ו\או תכתבו לי לאי מייל

GuyMan

New member
היי שירה.....

אני בן 18 ואני חרש למרות גר באנגליה..........

מדוע שלא תספרי על עצמך מעט? ותתני

לנו להכירך קצת יותר טוב?.. אגב לידיעתך כדאי לתת כתובות מייל רק באופן פרטי ע"מ שלא תקבלי מבול הודעות מאנשים בלתי רצויים... לשם כך הוסיפו כאן את אפשרות המסרים.. כדי שתוכלי לשלוח באופן פרטי מסר לאנשים שאת מעוניינת לשוחח עימם באופן פרטי - שלא באמצעות הפורום..

שירה765

New member
קצת על עצמי

אמממ....אני לספר על עצמי. אין לי בעיות שמיעה (אם זה מה שרצית לדעת) אנשים שרואים אותי ממבט ראשון חושבים שאני קיבוצניקית או לפחות מושבניקית, אבל האמת היא שאני עירונית לכל דבר...ובכל זאת יצאתי מן ילדת טבע שכזאתי. שגרה לי אי שם בגוש דן... אני שונאת מקומות רועשים כמו עיר ופאבים, אנשים צבועים, חומרניים או כאלה שמרוכזים בעצמם. הייתי רוצה להכיר מישהיא (גם מישהוא אבל משום מה בא לי מישהיא) חרש בסביבות השבע עשרה. אני מניחה שהסיבה היא שאני חושבת שאתם יותר מיוחדים.

שמחתי לדעת קצת יותר טוב עלייך ../images/Emo13.gif

ובכן כמו שאומרים אין להסתכל על הקנקן אלא במה שיש בתוכו כי מראה חיצוני תמיד יטעה... אז את ילדת טבע מבחינה חיצונית? אלא שתקועה לך בעיר אי שם בגוש דן....? אני מקווה שתמצאי ידידה מפה, ובטוחני שאכן תמצאי כי יש פה המון בני נוער - אם כי רובם לא נוהגים להתכתב אלא רק לקרוא... מיוחדים? מבחינת השמיעה את מתכוונת? לדעתי כל אחד הינו מיוחד כי כל אחד הוא עולם בפני עצמו, אלא שרובנו אינם טורחים לגלות זאת (וזה כולל אותי עצמי
)

שירה765

New member
כל אחד מיוחד בפני עצמו

נכון מאד, כל אחד מיוחד בפני עצמו....אבל ככל שניצבות בפני אדם קשיים יותר גדולים- הוא הופך לגדול יותר. אני מאמינה שלאנשים עם בעיות גדולות יש ניסיון גדול יותר- חוכמה וסבלנות גדולה יותר- ובסופו של דבר הוא יהיה מיוחד הרבה יותר מאדם שעבר את חייו ללא שום בעייה. וכן...אני ילדת טבע. לא רק מבחוץ- גם מבפנים.

Proxy18

New member
היי שירל´ה...

מה נשמע? מה שלומכם כל חברי הפורום גם כן? מאוד התרגשתי ממה שכתבת... אין לי מילים... סוף סוף יצא לי להיות בפורום הזה... ואין כמו לראות את ההודעה שלך ניצבת בגאווה בראש הפורום ומציגה את נפלאות הטבע... טוב... אני לא רוצה להיסחף יותר מידי... בטח תיבהלי ממני
או.קיי. אני בן 18 וגר איפשהו במרכז... זהו... זה מה שאני יכול לספר על עצמי (אלא אם כן יש לך משהו לשאול אותי אז אין בעיות...) אין לי אי- מייל (מה לעשות... הספק דפק אותי אבל לא הצטרכתי אי מייל אי פעם... אני פשוט משתמש באייסיקיו וזה הכי טוב...) אז כך שהקשר יהיה בפורום... אבל לא נורא.. עדיף חצי כיכר לחם מאשר למות מרעב... אז... מקווה לשמוע ממך... שיהיה לך שבוע טוב וחופש נעים... צ´או..

שירה765

New member
תודה

אז מה האי סי קיו שלך? אם אתה לא רוצה לכתוב אותו פה אז תשלח לי תגובה.....או שתכתוב לי לאי מייל.....אז זהוא זה....לילה טוב!

Catty

New member
מעצבן אותי כשמדרגים כל מיני דברים

למשל מי מיוחד יותר מאחר... גם אני חתולת טבע פחות או יותר... ו... חזרתי היום מטיול מתיש בחו"ל...

Catty

New member
ברוסיה, ביקרתי קרובי משפחה במוסקבה

הייתי יומיים בסנקט פטרבורג ושבוע בכפר שהוא חצי אי והיינו מוקפים באגמים וים מימינה, שמאלה ומלפנים... הייה מאוד יפה ומהמם... והייתי גם בבקתת קיץ (אין לזה שם בעברית עד כמה שידוע לי) אצל חברים וכל זה הייה עם המשפחה... אך הגעגועים היו קשים מנשוא וחזרתי עייפה ועם נזלת וטוב שחזרתי...

GuyMan

New member
לא ידעתי שאת נולדת ברוסיה....

גם אני נולד ברוסיה... שבמוסקבה....

Catty

New member
גם אני נולדתי במוסקבה...

עליתי ארצה שבועיים לפני יומולדת ה5... ואתה? ואחרים בפורום?

אני ישראלי דור שביעי

אבל בכל מקרה איזה כיף לך זה נשמע שהיית במקום מיוחד ויפה ברוסיה ועשית חיים :) בקתת קיץ זה יפה, אפשר גם לקרוא לזה בית נופש או בית קיץ או צימר..

Catty

New member
מאיפה הגיע הדור השמיני שלך?

זה לא בית נופש... ברוסיה נהוג שלאנשים תהייה דירה בעיר ובקיץ לנסוע לביתן קיץ שגם שיך להם ובסיום הקיץ לחזור לדירה... אז חברים שלנו היו בביתן שלהם (ברוסית DASHA) ולנו אצלם. בביץ נופש כבר הייתי (חצי אי)... באמת מקום מאוד יפה אבל כל הזמן רציתי הביתה...

Proxy18

New member
היי קטי...

מה שלומך? איך היה בחו"ל? חסרת לנו פה... התגעגענו אלייך (לפחות אני)... מקווה שהכל בסדר ונהנת מהחופשה...

Catty

New member
אתה אפילו כמעט שלא מכיר אותי...

שלומי מצויין, מבואסת שחוזרים לביצפר בסיום החודש, מקווה שתהייה שביתה... מה גם שאני עולה לתיכון... בררר... בחול? הייה נחמד...

למעלה