זו כנראה שאלה מגוכחת משהו

© DrorZi

New member
זו כנראה שאלה מגוכחת משהו

אבל בגלל שהשוק הזה לא מוכר לי לחלוטין ולצורך העניין אני אשאל האם ואיך אפשר לשפר את ה יורוMX זה בטח כמו שיכנסו לפורום רכב וישאלו איך לשפר מאזדה לאנטיס (התשובה היא תמכור ותקנה משהו טוב יותר) אבל זה בכל זאת גורר תמיד גם תגובות מצחיקות יותר, אז יאללה להתחיל לרדת עלי שהאופציה היחידה לשפר כלים של סאןיאנג זה למכור ולקנות ראנר...
דרור זי.

אהוד א1

New member
עונה בשאלה

מה אתה רוצה שישתפר בקטנוע? מהירות סופית יותר גבוהה? "פתיחה" יותר חזקה? בלמים יותר איכותיים? מתלים יותר נוחים/ספורטיביים? נשיאת מטען יותר נוחה?

© DrorZi

New member
לא יודע, הוא עדין בהרצה ../images/Emo8.gif

לגבי הסעיף האחרון אם זה שיפור אז היורו משופר
הותקן סבל ואגז GIVI ענק (50 ליטר אם אני זוכר נכון) נראה לי את האמת שהפרונט של היורו אוהב להתרסק יותר מלבלום זעזועים כשהו נתקל במה שמכונה פה כביש עירוני...
דרור זי.

TheReverend

New member
הדיו על כתב האחריות עוד לא יבש...

וכבר אתה מחפש לשפר?
ההשוואה ללנטיס כל כך נכונה... כל שיפור אמיתי(אלא אם כן ידיות בצבע סגול נאון נחשבות שיפור בשבילך
) יבטל את האחריות וזה לא משהו שהיית רוצה נכון? אז עצתי היא חכה לתום האחריות ואז נדון בשיפורים. עכשיו לאחר ההטפה השבועית שלי |אייקון של כומר| תשובה עניינית: חפש באתרים של פוליני ומאלוסי קיטים ליורו(אגזוז\ווריאטור-רולים\בוכנה... השדון יוכל לתת יותר הדרכה על הזמנות והתקנות. שנה טובה

© DrorZi

New member
השאלה תיאורטית בשביל העניין

האחריות לא תמה
ההרצה עדין לא תמה
(עוד 400 למנייק)
דרור זי.

ixmix

New member
הכל ולא כלום.

ניתן לשפר בו אותם המכלולים שתוכל לשפר בכל קטנוע, ועדיין הדבר לא ישתלם. ההסבר: אתה יכול להחליף רולים ורצועת וריאטור, להתקין קיטים מקיטים שונים, להחליף אגזוז לפתוח יותר (שינוי לא משמעותי במקרה של היורו), לבצע את אלה בשילוב הגדלת המנוע, להחליף צמיגים, בולמים ועוד, אלא שבעבור שיפורים תקנה בד"כ קטנוע שמלכתחילה מתאים לכך יותר (טייפון 125 דו"פ, למשל) - או אז השיפורים משמעותיים יותר ומשתלמים יותר.

אהוד א1

New member
משפרים מוצר לא טוב

אם אתה עדיין לא יודע מה לא בסדר ומה אתה רוצה בעצם לשפר אז מה העניין?תרכב,תתנסה,תצא מהאחריות ואז... ורק אז... תמכור אותו ותקנה קטנוע אחר.

למעלה