זו לא פרסומת... רק משתפת אתכם....

chosenspin

New member
זו לא פרסומת... רק משתפת אתכם....

לפני כמה חודשים, ראיתי את שמי ברשימת המאמנים שיעבירו סאשן בעזריאלי 2010. לא הייתי מוכנה לזה בכלל. נתקפתי בחרדה, התקשרתי לבעלי נ"י ואמרתי "ואו..." (רבים לא יבינו את ההתרגשות אבל זבש"ם) העברתי מרתונים גדולים רבים ומקצועיים מאירוע זה. אבל זה היה שונה... מפה לשם עבר זמן, ההתרגשות ירדה, החשק אפילו ירד ואפילו המחשב לבטל עברה בראש. (אילולי רשמתי את בעלי לאימון, וכמה חברים שהקדימו להירשם הייתי מבטלת) אבל מזל גדול שזה לא קרה!!! עם הזמן נוספה לי לאימון קולגה, "יצירות מתוקות" שלנו, שאפשר לומר שהחזירה לי את החשק. לאירוע עצמו ולספינינג בכלל. הכרנו, שלום שלום, החלפות ופירגונים. אבל לא מעבר. שבוע שעבר ישבנו להרכיב את האימון והחיבור - היה מדהים מעבר למצופה! ולמה אני כותבת לכם את כל זה??? עוד שבוע האירוע, ואני מתרגשת פ-צ-צ-ו-ת, יש לי פיק ברכיים מטורף, כל היום חושב מה יהיה, מי יבוא? כמה יבואו? ומה אני אלבש? אוףףףףףףףףף.... מה אתם אומרים? נכון שאומרים "תיהי את", אבל מה אתכם??

כן..כן...כן....

גם אנחנו מחכים ומצפים לחגיגת הספינינג השנתית, אירוע הספינינג הגדול והמושקע ביותר בארץ. ידוע שהדעות חלוקות לכאן או לכאן, כאלה שכל שנה מגיעים באותה התלהבות לחגוג עם המדריך האהוב עליהם, או סתם להנות מהאווירה המיוחדת והססגונית, הדוכנים, המוזיקה, מאות המדוושים הנרגשים, והנוף המ-ד-ה-י-ם מהגג של עזריאלי.

אוסי18

New member
כמעט בטוחה, תקן אותי אם אני טועה!

יש איזשהוא סיכוי שאתמול (מוצ"ש) הופעת בחדשות (ערוץ 10), בכתבה על עודד קטש (מעיף אותו באסרטיביות מהפרקט)??

אוסי18

New member
עצבני! מאוד!

מקווה שאתה מתחשב ביפי, הבנתי שהיא לצידך גם בתקופות כאלו.....

crowspin65

New member
יאיר ואיתי, אתם ענקים!!!

קרעתם אותי
מאחל לכם בהצלחה ובטוח שתצליחו להעביר שיעור סוחף לקהל המתאמנים שלכם. לפני שנתיים נדמה הצלחתם לעשות זאת גם בלי חשמל...

../images/Emo140.gif שיואווו...../images/Emo250.gif

איזה כיף לקום בבוקר ולקרוא הודעה כזאת!!!!!!!!!!!!!! את מלכה!!!!
יהיה לנו כיף ביום שישי - אנחנו הולכות לעשות שמייייחחח
אני גם עוד לא החלטתי מה שאני לובשת...חחח...בהיסטריה מזה...חחח ...שיואווו....
צ'מעי קטע : אני כל היום שומעת את המוסיקה שלנו באוטו ומקפצת...הילדים שלי נקרעים מצחוק ממני
(אספתי את הילדים מבית ספר ביום שישי ואני שומעת מאחורה את הבת האמצעית שלי בת ה-9 אומרת לקטנצ'יק בן ה- 5.5 "אמא השתגעה לגמרי..." והגדולה בת ה- 11.5 אומרת להם "זה לא חדש..." ושלושתם נקרעים מצחוק
... ואני רק חושבת על הכסף לפסיכולוג שאצטרך לממן להם....חח) יאלללה בלאגןןןןןןןןןן

התלהבות מדבקת! ../images/Emo13.gif

אין ספק שמדובר בחוויה גדולה למדריך ולמתאמן, החשק וההתלהבות וכמו כן האנרגיות הטובות שתזרימי ידביקו את הסביבה שלך
אם יש כימיה עם הפרטנר מה טוב, שניים נותנים יותר זה בטוח
בהצלחה
ותרעידו את הגג

איזה צמד חמד

אנרגיות לא יהיו חסרות שם זה בטוח כמה יבואו בטח אפשר לראות מראש לא? ובטח את מכירה גם את חלק מהאנשים שיבואו מה ללבוש? אכן דילמה קשה מאוד
ובהחלט תהיי את.. תראי שזה יזרום

מה ללבוש?

המדריכים מחוייבים ללבוש חולצות רכיבה חצי שרוול של הייר אר מור בצבע לבן.... מידות קצת קטנות נאמר לי, אבל אפשר ציצי אחד בחוץ ...

Tami661

New member
בובית... קחי נשימה עמוקה ודמייני את

המעמד: מה כבר יהיה שם? אופניים מתאמנים מוסיקה חושך נוף אחת כמוך לצידך והרבה הרבה הרבהההההההה
אנרגיות מטורפות
עיניים מעריצות של הבעל (שאבוי לך לאכזב אותו...)
עוד חלום שמתגשם נו, באמת??? מה חדש לך בכל הסיטואציה הזו? לכי יקרה שלי... תעלי על האופניים ותעלי את כולם הרבה יותר גבוה מהמפלס הזה שעליו יתרחש האירוע
לא אגיד לך שזה קטן עלייך אבל... לפעמים... הגודל כן קובע (וההנאה בצידו
)

k r a u s

New member
שיהיה לכם הצלחה ענקית, בנות מתוקות

אני אומר.....תיהי את. בארועים מהסוג הזה הכי טוב לבוא כמו שאת רגילה תמיד להיות מול המתאמנים שלך ,ובלי הכנות שונות פתאום שאולי יגרמו לך לבלבולציות לא רצויות. תכינו דיסק אשששששש....תבואו עם מצב -רוח חיובי,כי בטוח יהיה טוב (אני יודע אתזה) תפנקי את עצמך בחליפה חדשה (החולצה שיביאו לנו פיחחחחח)

למעלה