זו לא

comicsgirl

New member
זו לא

הודעה שקשורה לפורום קומיקס אבל זו הודעה שקשורה אליכם. אל כל אחד ואחת מכם באופן אישי. שמתי לב שרוב האנשים כאן כבר לפני גיוס או שעברו את הצבא מזמן ומיתייחסים אלי (ואל אנשים בטווח הגילאים הנמוך יותר (13-15)) בתור ילדים קטנים- מה שאנחנו בשום פנים ואופן לא! אז תגידו שאני נעלבת מהר, ותגידו שזה מוכיח שאני ילדה קטנה, אבל זה לא נכון. יכולתי לפתוח כאן המון המון הודעות ולקלל אתכם שאתם מתייחסים אלי בצורה שמתייחסים לילד קטן- וזה היה מעיד על קטנות ואי בגרות, אבל אני לא עושה את זה ואני לא מתנהגת בצורה לא בוגרת. אני מנסה לדבר אתכם בגובה העיניים ולהיות בוגרת מהגיל שלי עד כמה שאפשר. אני רק מבקשת ממכם קצת יותר התייחסות בוגרת אלי ואל אנשים בגילי. לתשומת לבכם!
בהערכה, רעות.

zViper

New member
צודקת בכל מילה!../images/Emo45.gif אגב...

אני בעדך בענין הזה, למרות שאני לקראת החלפת קידומת, הגיל כאן ממש לא אומר דבר. אני אפילו פתחתי במלחמונת קטנה בפורום אחר, ברגע שהורגש כי מנסים מס´ אנשים להתנשאות מעל אחת המשתתפות שהיתה "צעירה בגילה" יחסית לאחרים. הצפע.

alro

New member
הייתה לנו בעיה דומה

בפורום אחר (של האתר סאנידייל בישראל) ונכון שקשה להתחבר בגלל הגיל אבל אני חושב שזה לא יישו וניהלתי הרבה שיחות מעניינות עם אנשים שגילם בערך 16 ואני מנסה להכניס את בני הדודים שלי שני 14-15 לקומיקס, ככה שאני לא רואה שום בעיה עם הגיל

yonabarak

New member
אני לא נותן לך יחס מיוחד

אני מגיב לצורה שבה הכותב מתבטא בה. אם הוא מתלהב, אני מתעצבן, ומגיב בהתאם, לא משנה מה גילו. אבל בד"כ יש איזשהו מתאם בין גיל הכותב לרמת ההתלהבות המוגזמת.

comicsgirl

New member
אני לא מסכימה

האנשים שכותבים בפורום הזה, לא משנה מה גילם, כותבים ברמה גבוהה מאוד (לפחות עד כמה שאני ראיתי). יש כאן גם כאלה שעדיין נקראים טינאייג´רים והם דווקא לא מתלהבים כמו שאתה אומר. בעצם, מה זו התלהבות בעינייך? להשוויץ עם ציורים יפים? להראות בקיאות וידע בעולם הקומיקס? כי כל את כל אלה עושים כולם!

*GormE*

New member
התלהבות;

לפי מילון אבן חוחן יותר מדי סימני קריאה, חזרה אובססיבית של אותיות עד שתוכן ההודעה מוסט ימינה קילומטרים ממרכז המסך אותי, אם כבר, זה מתיש ולא מרגיז שאני הודעת אדרנלין כזאת הולך לי החשק לקרוא את השרשור כולו.

ailag

New member
התלהבות!!!

וואאאאאאאאאייייייייי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ד"ש לכולם ! אני הולכת לישון בקרוב ולכ-ו-ל-ם זה אכפת !!! (או שלא) זאת דוגמא להתלהבות! שימי לב לחוסר התוכן הממשי בהודעה, לעומת המקום שהיא תופסת - הצפה............. חחחחחחחחחח (זה ממש מעצבן, המולטי-ח הזה)
יותר לא תראו כזאת הודעה ממני כאן. מבטיחה. i was making a point.

1Tomb Raider1

New member
אליי(למזלי)לא דיברו אליי ככה

ואני מאוד מקווה שלא!!! ואני מדבר בשם כל בני הגיל שלי שאנחנו רוצים יחס שווה ודומה! נקודה טובה רעות

effigy

New member
רעות

אני מבטיח לך שאף אחד כאן לא מתייחס אל אף אחד בזלזול מבחינת הגיל, אולי מבחינת הגישה, אבל לא מבחינת הגיל... אני מבטיח לך שאין להם שום עילה לצחוק על "ילדים קטנים" בעוד כשאת יותר מבוגרת מהמנהל

comicsgirl

New member
אני לא....

התכוונתי שצוחקים עלי(נו). פשוט אמרתי שיש כאן קצת זילזול כלפי האנשים היותר צעירים. והיחס הזה לא מגיע לנו! עובדה- למרות שאתה יותר קטן ממני(
) אתה מנהל פורום! (ואני חושבת שבשביל זה צריך רמה קצת יותר גבוהה משל ילד רגיל בן 14...)

Supermans girl

New member
צודק. וחוץ מזה,

אני חושבת שאת טועה... יש כאן הרבה חברים בפורום שהם בטווח הגילאים הזה, וכולם מתייחסים אליהם בצורה די שיוויונית. אני, למשל, רק בשנה יותר מבוגרת ממך. אזאולי זה נובע בגלל שאת טורחת להזכיר את עניין הגיל שלך הרבה. למשל היה כאן איזה ילד לא מזמן שהעלה ציורים שלו וכשנתנו לו הערה הוא כתב: "נו מה אתם מצפים אני כולה בן 13" ואלו מילותיו המדויקות... אי אפשר לצפות לקבל יחס מסויים מאחרים שהבנאדם נותן לעצמו יחס נוגד.

comicsgirl

New member
חמודה...

חוץ מההודעה הספציפית הזאת שבה הזכרתי שאני צעירה, מתי ראית אותי מזכירה את הגיל שלי?

ailag

New member
מה שילדותי פה

זה הפראנויה. אוקי, לא ילדותי, סתם פרנואידי. מאז שהגעת את חוששת שיפלו אותך בגלל שאת "קטנה", לא ראיתי אפליה אחת כזאת נגדך או נגד אחרים. רק כשאת מזכירה את זה, מתחילים לשים לב לזה. וכן, הזכרת את זה מספר פעמים.. אוף, ההודעה נראית ביקורתית מדי. אין לי כוח לשנות אותה, לא לכך הכוונה.

sarabr

New member
מה שקורה הוא

שאת מתלהבת מעצמך יותר מדי בעבר את פוצצת את הפורום בשאלות שלך ואנשים שונאים התנהגות כזו אל תאשימי את השליח (אותי) אני רק אומרת לך את האמת פה. את אומרת מלא פעמים בת כמה את ויש אנשים שעד עכשיו כשהם אמרו בכלל לא ידעתי שהם קטנים. חוץ מזה שאני בת 17 וחצי. קחי את זה לתשומת ליבך אני מקווה שעזרתי \ סיפקתי לך תשובה ראויה.

למעלה