זו לא.....

שרי42

New member
זו לא.....

זו לא חכמה לצחוק - כששמש, אביב והרבה חברים מסביב צריך לדעת לחייך - גם כשעננים, רטוב וקר לבד ועצוב זו לא חכמה לאהוב - את אלה שהולכים אחרייך בתלם הישר שחושבים , שאומרים, שעושים אתך תמיד אותו דבר צריך ללמד לקבל את הלא מובן, השונה, האחר , המוזר כי יש ואנשים יפים רק עמוק עמוק בפנים שתהיה לכולכם שבת נפלאה

הקשתית*

New member
זו כן...:)

זו כן חוכמה...לאהוב אותך יקירה ומי כמוני יודעת,בכמה מאמץ נפשי כרוך הדבר...... חחחחחחחחחחחחחח סתם אכלת אותה...צחקתי יאללה תמזגי נס קפה וניל, לפני,שאת בורחת לי לצ`ט. תודה על הדאגה,ועל שאת מי שאת קרציה מתוקה שלי.

שרי יקרה

לדעת לקבל את השונה, לאהוב כשקשה, מתי מעט יכולים. וזו אכן חוכמת חיים לא קלה בכלל. מעידה על בגרות ובשלות.

אפרת.א

New member
החכמה...

החכמה - לחייך גם כשכואב, החכמה - לאהוב, גם כשהלב דואב. החכמה - לסלוח - לאדם שסטה החכמה - לשכוח - את הסטיה החכמה - ללכת הלאה בעוצמה החכמה - לדעת לאמר, טעיתי , סליחה, בבקשה.. החכמה - לדעת שאנו לא יודעים דבר החכמה - להמשיך ללמוד, לא לנבור- להניח לעבר. החכמה - ללכת הלאה, בחיוך , בעוז ובשמחה החכמה - לאהוב אותו, אותי, אותך ואותך... אוהבת אותך ללא תנאי אישה יקרה ! סוף שבוע נפלא חיזקת את רוחי - נפלאה שלי תודה...

למעלה