זו מן שעה כזו

זו מן שעה כזו

שכמה שנים שייכת לך ואת הרי לא מאמינה ולא תאמיני ובדל חיוך ציני שלך וגם שלי עכשיו? כן עכשיו אולי זה קצת טיפשי זה אני

אלה_ה

New member
לכל איש יש שם..

ואותי מסקרן למה בחרת בשם כזה? כי השם נוגד את ההודעות. לא טפשי בכלל להביע רגשות..

היא לא תקרא, היא לא תדע

נראה לי ש"נטפלת" לנקודה הכי פחות רלוונטית, חבל

אלה_ה

New member
קצת טפשי

סליחה על ההיטפלות
אבל ממה שאני רואה מסביב, בחירת השם בד"כ אינה מקרית. וכמו שכתבתי-סתם סקרנות. אינך חייב להשיב אם לא נוח לך.

היא לא תקרא, זו היא שהפסידה...

היא הפסידה לא בגלל שלא תקרא, ולא תדע היא הפסידה כי היא לא ראתה מה יש לה בידיים

ברונטית

New member
זה טוב או רע

בשבילך? אתה שלם עם זה? אתה מצטער שכך הוא? אתה מבכה אותה או את עצמך? שעה אחת המקפלת בתוכה הרבה שנים.... זה חזק. ולמה היא לא תאמין? פגעת כל כך עמוק???

שעת הציפורים

השעה שבה פינו החלומות את מקומן למציאות והמחשבה שהיא יותר מכל חלום היה יותר טוב מלישון זה פצע מדמם לא בוכה מבין כואב וכן עמוק

*צופיה*

New member
שש

היתה פעם (גם זו שאחרי המלחמה…) שעה עם ניחוח מצפה מבטיח מחוייך מתפעם ועדיין (גם זו שאחרי המהלומה…) היא נוגעת בשחר. כשמפרידים תאומים סיאמיים אחר מת, אמרת. אבל זה - יותר כמו כאבי פנטום, אני חושבת. מפושטים עמוקים תכופים אם לא תמידיים, אפילו אבל – איתם יש תקווה.

שש שעה קשה

וחמש עוד יותר וארבע שבעתיים למי שלא עוצם עיניים וגם כאבי פנטום זה כאבים למי שאת ידו קטע במו ידו הכאבים קבועים ולא מרפים הם רק הולכים ומתחזקים וזה לא קשור כי זה אסור אליה זה אני

למעלה