זו פעם ראשונה שאני כותב

  • פותח הנושא fxt
  • פורסם בתאריך

fxt

New member
זו פעם ראשונה שאני כותב

אני בן 25 ואף פעם לא קיימתי יחסי מין. בשבוע שעבר הלכתי לנערת ליווי ורציתי שתמצוץ לי תוך שניות גמרתי והיא צחקה עלי איך להגבר על זה ולאזור אומץ לפעם נוספת?2859
 

Reyn

New member
מאוד לא מקצועי מצדה לצחוק עליך

גם כי היא אמורה לגרום לגברים להרגיש טוב לגבי המיניות שלהם, וגם כי שפיכה מהירה היא תופעה נפוצה מאוד, כל אישה אמורה להיות מודעת לכך ולגלות סובלנות מסויימת. זה בערך כמו לצחוק עליך שיש לך עיניים חומות (שיש לפחות לחצי מהאוכלוסיה).

יש דרכים לעבוד על שפיכה מהירה כך שבפעם הבאה תחזיק יותר זמן. אתה גם יכול לאונן לפני הסקס, כך שתהיה פחות "טעון". אבל זה לא העיקר. הרבה יותר חשוב שתבין שסקס לא מורכב מאקט אחד. גם אם היה לוקח לך שעתיים לגמור בזמן שיורדים לך, זה לא היה הופך אותך לפרטנר טוב לסקס.
סקס הוא כמו מחזה שכולל כמה מערכות, ורוב המערכות האלה קשורות לעינוג האישה יותר מאשר לגבר, בגלל שלנשים לוקח יותר זמן לגמור והן יכולות לגמור יותר פעמים. זה אומר שאתה מתחיל לגרות את הבחורה הרבה לפני שאיבר המין שלך נכנס לתמונה, וממשיך לגרות אותה גם אחרי שגמרת [אם מדובר ביחסי מין מלאים צריך להחליף קונדום אחרי השפיכה]. בסופו של דבר, הזמן שלוקח לך לגמור לא משחק תפקיד גדול כל כך ביצועים הכלליים שלך בסקס.

כל זה נכון ליחסי מין שמתקיימים ברוגע, לאורך זמן, עם פרטנרית שאתה מרגיש נוח לעשות איתה דברים. עם זונה אתה כנראה מוגבל בזמן ולא מרגיש נוח לעשות הכל (אני לא הייתי יורד לבחורה ששוכבת עם כמה גברים ביום, הסיכוי למחלות גבוה מדי). כך שיחסי מין עם זונה לא ממש מייצגים, עם פרטנרית אמיתית תהיה חוויה שלמה מסביב לסקס עצמו. ואם תשקיע את הזמן הזה בתשומת לב לפרטנרית, אתה יכול להיות מעולה בסקס, בלי קשר לזמן שלוקח לך לגמור.
 

ReaL Fun

New member
מסכים עם דבריו של reyn

אבל אוסיף שאומץ יש לאזור לבד, מכיוון שלא ניתן לעזור בכך.

נערת ליווי זה אכן לא משהו מייצג. אין שום דבר מלבד האקט עצמו ויש הרבה מאוד לחץ. לחץ שונה מלחץ של יחסי מין "רגילים".
אתה גמרת תוך שניות, יש כאלו שפשוט לא גמרו.

אני אומר תנצל את זה. אתה מפחד מכך שלא תעמוד זמן רב, תקח את האנרגיות השליליות הללו ותשקיע אותן. תשקיע זמן רב בכל מה שמסביב.
סקס זה לא רק חדירה, סקס זה גם משחק מקדים ותשקיע בזה.

וביננו, לא מרוצה מהז' שלך? לשון חשובה יותר. תזכור את זה. ותזכור שיש בזוגיות דברים נוספים מלבד סקס.

ותפסיק עם נערות הליווי, כלמידיה וזיבה הן לא תכונות מושכת בבן זוג.
 

ReaL Fun

New member
המערכת לא אפשרה לי לסיים עריכה שהתחלתי.

ככה אמור היה להיראות הטקסט:


אבל אוסיף מספר נקודות.

ראשית, אומץ יש לאזור לבד, לצערי לא ניתן לעזור בכך. לדעתי, נסה לנצל את זה.
אתה מפחד מכך שלא תעמוד זמן רב, תיקח את האנרגיות השליליות הללו ותשקיע אותן. תשקיע זמן רב בכל מה שמסביב ותזכור שסקס לא מתחיל ולא נגמר בחדירה. משחק מקדים זה סקס ומה שעושה אחרי השפיכה זה גם סקס (לא מכיר ביטוי לכך, אולי "משחק מאוחר").
תזכור שדינמיקה זוגית זה חשוב, נקודה! אם הדינמיקה טובה הסקס משתפר, ולהפך. תהיה בן זוג ולא זין.

שנית, נערת ליווי זה אכן לא משהו מייצג. אין רגש, זו פעולה עסקית, אין שום דבר מלבד האקט עצמו, יש הרבה מאוד לחץ וזהו לחץ שונה מלחץ של יחסי מין "רגילים".
אתה גמרת תוך שניות, יש כאלו שפשוט לא גמרו. אל תיקח את החוויה הזו כמשהו מייצג.

שלשית, והכי חשוב. תפסיק עם נערות הליווי, כלמידיה וזיבה הן לא תכונות מושכת בבן זוג.
 
למעלה