זו רק אני או ש...

estherbee

New member
זו רק אני או ש...

או שיש פה עוד נשמות טועות שבערך כל שעה באות לבדוק אם נוסף משהו לפורום? (או במילים אחרות- עד כדי כך אין לי חיים???!) כי בכל מקרה, התשובה היא שאין חיים. לא בפורום בכל אופן. ועתה לשיתוף הקהל: כיצד ניתן לשפר את המצב הנתון?

PianoGirl20

New member
חח, זה לא רק את.....

יש עוד הרבה חסרי חיים...(ככה זה כשנמצאים בבית כל היום בגלל שצריך ללמוד..) בכל מקרה, לשפר את המצב הנתון?... אאמ, כרגע אין לי תשובה. מה דעתכם על קיום מפגש פורום?..

estherbee

New member
יקירה,

לפי איך שזה נראה, רק שתינו נגיע למפגש פורום/מעריצים/הופעות. חבל לתפוס מקום בפורום. אפשר להתכתב במסרישי... בואי נשמח בשביל כל אלו שכן יש להם חיים.. פורים היום!!! חג שמח!!!

PianoGirl20

New member
חח....כך באמת נראה.

חג שמח לכל החוגגים.....(אני לא ביניהם...
)

../images/Emo7.gif

אין חיים בפורום, אני כל שנייה עולה לפורום שאני בבית אבל אין פה חיים. אני חושבת שפשוט אנחנו ציריכים לקחת את זה על עצמנו ולהתחלי להחיות את הפורום... יש המון מה לעשות עם יהודית - היא מושלמת

estherbee

New member
טוב. אני אנסה,אבל קחו בערבון מוגבל.

השיר הכי אהוב של יודית? הפאדיחה (שלך\ של יודית) הכי גדולה שהייתה בנוכחותה? הכי רחוק שנסעת להופעה שלה? בכמה הופעות היית? באיזו הכי נהנת? השיר הכי לא? המשפט הראשון שהיית אומר\ת כשהיית רואה אותה? מה היית לובש\ת למפגש? (שנוכל להתחיל להתכונן -וגם שנדע לזהות) (וואו, החדר מתחיל להסתובב..., פורים היום...) איך את\ה היית קורא\ת לבת שלה? למה? המקום הכי הזוי ששמעת שיר של יודית? מה את\ה חושב על הפרצופים שהיא עושה בהופעות? (מי שלא מבין-שיקום!) סיפור נחמד\אימה שקרה באיזשהו הקשר של יודית: המשאלה הכי כמוסה שקשורה ביודית...

מעולה../images/Emo70.gif

השיר הכי אהוב של יודית? הילדה הכי יפה בגן וסוף לסיפור. הפאדיחה (שלך\ של יודית) הכי גדולה שהייתה בנוכחותה?כשהיא הופיעה בקיבוץ שלנו, הקפה נפל לנו מהעגלה והכל התלכלך מסביבם. הכי רחוק שנסעת להופעה שלה?ת"א. בכמה הופעות היית?4 או 5 באיזו הכי נהנת? בקיבוץ שלי. השיר הכי לא?אינני יכולה לחשוב על אחד כרגע אבל בטח יש. המשפט הראשון שהיית אומר\ת כשהיית רואה אותה?"יש בך משהו אחר" מה היית לובש\ת למפגש? (שנוכל להתחיל להתכונן -וגם שנדע לזהות)חצאית או טוניקה או גם וגם:p (וואו, החדר מתחיל להסתובב..., פורים היום...) איך את\ה היית קורא\ת לבת שלה? למה? שלה? המקום הכי הזוי ששמעת שיר של יודית?שירותים כימיים מה את\ה חושב על הפרצופים שהיא עושה בהופעות? (מי שלא מבין-שיקום!)חחחחחחח סיפור נחמד\אימה שקרה באיזשהו הקשר של יודית: הבנתי שאני מאוהבת. (זה עונה גם לנחמד וגם לאימה) המשאלה הכי כמוסה שקשורה ביודית...סליחה:\ היא די אישית. אני מאמינה שאם אספר היא לא תתגשם. וזה קשור לשיר שלה, לא אליה אישית.

estherbee

New member
יש לי תשובה אחת בנתיים

בתכלס יש המון.(רק על הפדיחות אני יכולה לכתוב מחזמר שלם) אבל אני אחלק את זה מדוד, שהפורום לא יקרוס... נסעתי פעם להופעה של יודית בחוצות היוצר בירושלים במשך 5 שעות!!! רק בשביל לגלות שזו הופעה שכבר ראיתי. או עוד אחת (כי כבר התחלתי להתחמם...) ישבתי עם חברות בבית קפה בחיפה, והזמנו אוכל. תוך כדי אני מסתכלת מסביב ורואה בשולחן צמוד אלינו מישהי, ואמרתי לחברות שלי: "יוו, היא נראת כמו יודית רביץ". והן הסתובבו ואחרי שנייה התברר- וואלה, זאת באמת יודית רביץ. (במכנסי עור בצבע סגול חציל... אח, הפרטים הקטנים...) זהו להערב. עכשיו תורכן...

estherbee

New member
איזה חתימה ואיזה נעליים...

קודם כל באותו רגע הייתי בשוק. הלם. הימום... -מיותר לציין שהאוכל די נתקע בגרון. (ויודית לידיעת כולם, אכלה מרק פיטריות. כמובן שחברותי ואנוכי מייד בזמנו את אותו דבר...) חוצמזה, שאני כולי פרגית מצויה. מה ידעתי מחיי? (עברו מאז כמעט 6 שנים.) הייתי במקום אחר לגמרי........ אבל למדתי מטעויות. בהזדמנות (שעות יותר סבירות) אני אשמח לשתף. לילה טופ.

PianoGirl20

New member
חחח....

הצחקת אותי עם הקטע של ההזמנה.....
טוב, אני בטוחה שאם תיקלעי לאותה הסיטואציה היום, את לא תעשי את אותה הטעות ותרוצי מהר להביא איזו מצלמה ותעשי איתה תמונה. ד"א, אם ש לך עוד סיפורים כאלה את מוזמנת לשתף....:)

hilali1

New member
מה זה שכבר ראית../images/Emo35.gif

אני את הסיבוב הנוכחי ראיתי בערך 5 פעמים אם לא יותר וכל פעם זה לגמרי אבל לגמרי שונה.

למעלה