זו רק אני עם הבגדים?

זו רק אני עם הבגדים?

אתמול ניקינו את הדירה. הקטע הוא, שבשביל לנקות את החדר שלי, צריך לעשות "עבודת הכנה" לא קטנה : להכניס בגדים לארון. יש לי תכונה איומה, כשאני מתלבשת ומנסה להחליט מה ללבוש בבוקר, אני מוציאה דברים מהארון, מורידה מהקולב או מהמדף, ואם זה לא מה שבחרתי בסוף - פשוט משאירה בחוץ. לאט לאט צומחת לה ערימה מכובדת, ולפני שאני שמה לב, חצי ארון הפך עם הזמן לערימה אחת גדולה. זו רק אני ככה? אנשים נורמלים זוכרים תמיד להחזיר בגדים למקום? כל פעם אני אומרת לעצמי, אחרי שסידרתי הכל יפה, שהפעם אני אשמור על זה, וזה באמת מחזיק ככה מספר שבועות. ואז - זה מתחיל לגלוש. לפחות עכשיו הכל מסודר ונקי

Noaal

New member
או שאולי לכזה??

על כל מקרה, גם אצלי מרבית הארון נמצא החוץ, או על הקולב בגדים, או כל הכיסא (וכשצריך את הכיסא זה עובר למיטה). נ.ב המגבת נמצאת על רדיאטור בכדי ליצור לחות כשהרדיאטור פועל (והמגבת רטובה)

לא עשה עלי רושם ../images/Emo3.gif

יש לי שידה רחבה ונמוכה (כשני מטר אורכה) והיא על גלגלים (פחות מכוער ממה שזה נשמע). כשהערימה בשיאה,על השידה, כל הזמן צריך לייצב את השידה כדי שלא תפול קדימה. הבעיה העיקרית היא שיש לי זכרון של דג טרופי: אני יודעת שבגדים מסויימים הם כבר לא לטעמי (ענייני גזרה/צבע), אבל תמיד מתפתה לנסות שוב. כל פעם אני אומרת לעצמי "אולי סתם היה נדמה לי שזה לא יפה". נראה לי שהגיעה העת לעוד סבב קיצוצים, ומסירה לחנויות צדקה.

Noaal

New member
../images/Emo6.gif חחח ../images/Emo6.gif אל תשכחי שכבר יומים

אני לא יוצאת מהבית.

m L m

New member
אצלי זה ככה לפעמים

לרוב אני בערב מסדרת ומכניסה לארון. אבל יכול מאוד להיות לפעמים שבוע שהחדר ממש מבולגן... אבל בסופ"ש אני נשברת ומסדרת

מיה ישי

New member
יותר קורה עם כביסה נקיה בסל

היום כבר יש לי שלושה סלים של כביסה נקיה על הרצפה בחדר שמחכים בערך חודש להיכנס לארון שלא תבינו לא נכון בכל סל יש קצת בגדים והם שכחו פתי הם היו מקופלים יפה כשיצאו מהמכונה... ואליהם מצטרפים בגדים שכן היו בארון ויצאו משם במסע מדידות ואז נשארו יחד עם חבריהם הנקיים בסל.... וכן בגדים שכבר לבשתי ועוד מחכים להגיע למכונה בדר"כ מפוזרים על הרצפה.... ככה שאת יכולה להיות רגועה...נראה לי......

kkarinn

New member
כל שבוע אותו סיפור...

במהלך כל שבוע נערמים להם בגדים ודפים (צילומים, הדפסות וכו') שבמהלך כל השבוע מועברים מהשולחן למיטה, עד שזה מגיע למצב בלתי נסבל (פעם בשבוע), ואני נאלצת לסדר (פשוט כבר לא נשאר לי מקום להמשיך להזיז את זה ממקום למקום...).

זה הפתרון!

פתאום כשאמרת את זה, עלה בדעתי שאולי אם יש פחות משטחים לערום עליהם דברים - אין ברירה אלא שיהיו פחות ערימות. זהו, אני עוברת למינימליזם.

kkarinn

New member
זה לא עוזר...../images/Emo6.gif

כשיש פחות משטחים, הערימות פשוט נערמות לגובה, ולא לרוחב...

יוֹאב

New member
יש לי את אותה הבעיה

אני לא מקפל אף פעם בגדים שאני מוריד מהחבל
שלשום קניתי ארון חדש, והרכבתי אותו. אני מקווה שזה יעזור לי להגביר את חשק הקיפול שלי

../images/Emo104.gif "שטח מת"

יש פינונת קטנטונת וטיפה שולית בחדר שלי שיש בה בלאגן שלא היה מבייש כאן אנשים (אגב, הבלאגן שבתמונות נראה קצת מפוברק
). בעיקרון כל פעם שצריך לשטוף את הדירה והחדרים אני מנסה להשליט קצת סדר בעניינים, לרוב זה מסתכם במדף ארון מפוצץ מדיי. ובואו לא נתחיל לדבר על החדר בבית... למרות שאמא שומרת עליו במצב לא רע...

Noaal

New member
מה מפוברק 100% באלגן אמיתי

רק בלי החזיות... בנתיים הבגדים שהיו על על כיסא קופלו במטרה שיכנסו מתישהו (אולי מחר) לארון.

דנטל

New member
את קוראת לי לא נורמלית?

אם היתה לי מצלמה ששווה משהו אז היה אפשר לזהות את הערמה... ואת החתול שדווקא אוהב את הרעיון שאני בלגניסטית. התמונה הזו מהמצלמה המעפנה שלי סתם נראית כמו איזה גוש של משהו לא מוסבר עם פרצוף מפחיד באמצע. בכל מקרה, כרגע הערמה היא אחרי שהורדתי ממנה קצת כמות כי לקחתי כביסה אל אמא שלי. בערמה יש גם בגדים מלוכלכים וגם נקיים ולכן בסוף כולם מגיעים לכביסה, למרות שחלקם היו יכולים לחסוך את זה מעצמם אם רק הייתי מחזירה אותם לארון.

JustMeNow

New member
היתי מצלמת ומראה אבל...

הכל כבר ארוז בארגזים... השגתי קנגו של שכן שיקח את כל הדברים שנשארו מחר בצהריים...המעבר מתרחש סופית בימים אלו. נמצאו שוכרים שיקחו את הדירה במקומי (ואינשאללה יקנו את הריהוט) ואפילו לשותפה נמצא סידור אצל שכנה מבוגרת שמעונינת בדיירת צעירה שתתגורר איתה בחינם (לשביעות רצונם המלאה של 2 הצדדים) אבל היתה לי רשימה שלמה על הבלאגן בארון לפני... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=243154#response חצישלישרבע- את לא לבד!

למעלה