זו רק אני?

The Mad Hatter

New member
זו רק אני?

או שהפורום שלנו מומלץ? (ניסיתי להוסיף תמונה, אבל המחשב לא נותן לי. אז אל תתעצלו ולכו לעמוד הראשי של הקהילות לפני שזה יעלם..P:) או שמגיע לנו כל הכבוד גדול מאד או שמדובר במתיחת אחד באפריל מאוחרת ואכזרית במיוחד...

מ א ג ר ט

New member
לא

כלומר זו לא רק את. אפילו אני חושבת שנכנסתי איזה יום וראיתי את זה בשלושת הבלוגים, אלו שיש להם גם תמונה. השאלה היא למה זה פורום ממולץ?! אולי בגלל שמועלים פה תכנים נדירים (
) וחינוכים (
) כמו ספרים. וחוץ מזה, די כבר עם טענות "עד שמספר חברי הפורום יעלה על גילם הממוצע". מהו גילם הממוצע של החברים בפורום? כמה חברים יש בפורום?
כמה חברים פעילים יש בפורום?!

מ א ג ר ט

New member
ועכשיו תיקונים ותוספות

*בלוגים-פורומים. למה התבלבלתי?! *מועלים-מעלים. או שמא זוהי לא טעות?

dino_din

New member
סוף סוף הם הבינו !!!!

זו לא הכמות - זו האיכות !!! ככה זה כשבפורום יש אנשים כאלו איכותיים, טובים, נפלאים ונהדרים !!! אחחח, על מי אני עובד ?? כנראה מישהו שם פישל...

ויימס

New member
אזהרה: הערה מדכאת וצינית לפניך! ../images/Emo3.gif

היות וממליצים שם גם על פורום חשמל ותאורה ודברים כאלה, נראה לי שהם פשוט החליטו להמליץ על הפורומים הכי פחות פעילים בתקווה למשוך קהל. אבל למי אכפת! אנחנו לא צריכים את ההערכה שלהם בשביל להרגיש ת'צמנו חשובים! אנחנו יודעים מי אנחנו! (הצופים?
)

Maladict

New member
יש לי הצעה בשבילך

Will you Marry me?!?!?! אפילו נזמין את רייסי ואת כל הנייטואץ' וגם את מוות למרות שיש לו ברכיים קשות.

ויימס

New member
!!I do!! I do

נעשה חתונה בכנסייה של איו הגדול ונזמין כומר שיקריב קורבן אדם (בריטני ספירס?
)!

Maladict

New member
רשימת אורחים

בעיקר אני רוצהאת משפחת מוות לדורותיה וגם את לו טצה, משמר לילה, וטינארי כמובן, קוסמים מכשפות ואת הסרג'נט. שחכתי מישהו? האא ואני לא רוצה בשום אופן שדיבלר יכין את הכיבוד!!!

limilu

New member
גם אני מוזמנת?

אני יכולה לבוא? אני יכולה לבוא?

ויימס

New member
ברור שאת יכולה לבוא!

(פססט, לי, שולחים לה את ההזמנה עם השעה הלא נכונה!) סתאאאם, כולכם יכולים לבוא!

Maladict

New member
לכל חברי הפורום הודעה חשובה

כולם מוזמנים לחתונה שלנו נא להביא צ'קים, מתנות אוכל ומגבות (הסעיף האחרון לכל אלו שעדיין יודעים איפה המגבת שלהם)

מ א ג ר ט

New member
אני חושבת...

שאנו צריכים לערוך איזו שהיא התפקדות, שפעם אחת ולתמיד אנחנו נוכיח שמספר חברים הפורום לא קטן מגילם הממוצע, הוא שווה לו! לכל מי שיש לו רעיון טוב איך נעשה את, אז שיגיד עכשיו ואז נפריח את ההשערה של כולם. מה הקשר להודעה הקודמת? אני חושבת שבגלל שצריך רשימת מוזמנים מסודרת ומדוייקת. אחי הכל, אתם לא רוצים שבחתונה באמת יתגשמו כל ניסיונתנו להפגיש בין דמויות שונות.

למעלה