זו תמיד בדיחה כשאתה חובבן...

playtrip

New member
זו תמיד בדיחה כשאתה חובבן...

נ... סולג'יר טריינד! יור אס אנד יור מיוזיק... איי לאב דם אול! 1! (יאיר שואל אתכם למה יש לכם רק פורום של קפוארה, במקרה שמישהו היה שואל אותכם איך מבצעים פריסטייל על מעקה של בניין...
)

playtrip

New member
זאת לא להקה...

זו חבורת בנות מאיזה סרט... או משחק מסויים, או שזה לא היום שלי, כי אין מספיק כאלו שגם יכולים לעשות רול על מעקה דרך צינורות אל תוך מיכל של קרטונים ולצאת דרך לופ במנהרה שמביאה אותך אל תהום בלתי נשכחת... כאשר יש ספורט שאתה מתלהב ממנו ככה, גם לא יהיה לך זמן לכתוב בפורום כזה. אם מישהו צריך המלצה לניהול פורום כזה, אני הייתי אומר לו לט גו, יא משוגע אחד שלא נולד כמוהו עדיין (נו, אלו שמבצעים סלאלום באוויר. ומיותר יהיה להגיד את זה כי זה נדוש.) פשוט אני חושב שיש קיר שאני רוצה לטפס עליו ואין לי את כל היום לזה... בלילה צריך ציוד מיגון מיוחד והוא בטח יקר ועולה ימבה כסף... מהר ובקצרה, על מה הפורום הזה בכלל?

chen010189

New member
או שזה כי רק קמתי או שאתה באמת

כתבת פה וואחד זיבול מח שלא הבנתי חצי ממנו

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהוא מפחיד אותי,

אבל אני מבינה ת'מושגים האלה והוא מדבר על פארקורXD אבל.. להקה שמלהקה בולבולים להקת בנות קפוארה.. בנאדם משוגע שפותח פורומים אני מרגישה בסרט נוסף של 'מת לצעוק'.
[הידעתם שיוצא בקרוה מת לצעוק 5? קולל]

Sacred Lie

New member
לול.

אחי חולה על פארקור Oם - בקשר למת לצעוק שמעתי משו על זה, איזה כיף. באלי לראות כבר. אני חולה על זה

נסטי XD

New member
אתה בפורום הנכון?!?

כ הפורום של חולי הנפש זה אחד אחר, גמאני מנויה שם, אני גם באלכוהוליסטים אנונימים , שואפי דבק מגע ועוד, ולפורום קפוארה לא קיבלו אותי כי לא עשיתי גלגלון בלי ליפול על הרצפה

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

הרגת אותי!!! אגב, תנסי גם הסנפת לורדים, זה הכי אחותי!

Emergency Exit

New member
יש כזה פורום? XD

קולללללללל חחח חברה שלי: "מורן תעבירי לי ת'לורד.' "איזה לורד?" "וולדמורט."

Johnni456

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

הוא תמיד הפחיד אותי >< בעיקר בסרט הראשון שהיו לו שני ראשים O:

Sacred Lie

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

וולדמורט? ששששששששששששששששששששששששששששש אסור להגיד את השם שלו O:

נסטי XD

New member
כנ"ל

אני כ"כ רוצה לקרוא אותם בעיברית אבל אני גרה באמצע שומקום עם ספרניות שלא סובלות אותי שיט, וכאני מבקשת עזרה יש להן מבט של שור כזה שעומד לנגוח בך...אז אני מחכה שניסע לאילת..

למעלה