זיבול שכל עמוק, אבל חשוב

  • פותח הנושא noyus
  • פורסם בתאריך

noyus

New member
זיבול שכל עמוק, אבל חשוב../images/Emo163.gif

אני מהפעמים הרשאונות שלי פה. אז ראיתי את הפורום שלכם, האנשים המדהימים והכשרוניים שפה , ואת יצירות המדהימות שלהם פה, והחלטתי שבא לי לנסות את עצמי בתחום...!
אגב, אני נוי בת 14...והשאיפה שלי זה לעשות לי עוגת יומולדת[עד אוגוסט] יפיפיה ושתיהיה קצת קצת קצת דומה לשלכם, למרות שאין מצב חחח... אז אני חייבת צלדבר פה באופן אישי עם כמה אנשים שיכולים להפנות לי כמה מזמנם החשוב..:)
תשאירו לי פה כתובות או משהו שאני יוכול לדבר איתכם.. מסנג'ר ... אי סי קיו... ואם לא אז שלחולי מסר..
בקשהה... תעזרו לי להגשים פנטזיה , זה נראה כ"כ מושלם!... אוהסבת אותם ותודה שקראתם הכל חחחח נוי....
 

noyus

New member
כי שאתי כבר ואמרו לי

לקרוא מתכונים במאמרים, לא שזה בדיוק עזר לי ..... לא יודעת עםאת יכולה אני ישמח.......
 

noyus

New member
מגוון שאלות לי אליכם..

1. האם הבצק סוכר לא צריך איזה חומר שיקשיח אותו?! הוא עומד כזה וחלק.. ..!?! 2. כשיש עוגה כמו בתמומה[ כמובן שלא אני עשיתי] , אז הדג ששם-נמו- מה יש בתוכו? גם עוגה?? זה ממש מעניין איך עומד כה .. מה יש בו? תודה לכם
 
אז ככה

1. אם רותים שבצק הסוכר יהיה קשיח יותר לאחר הייבוש מוסיפים לו חומר שנקרא CMC. מוסיפים אותו בזמן לישת הבצק, נותנים מנוחה, ואז צובעים. לאחר הייבוש הבצק ממש ממש קשה 2. יכול להיות שהדג הוא עוגה מצופה, אך גם יכול להיות שהוא פשוט עשוי מגוש של בצק סוכר
 
למעלה