זיגוג לעוגיות ג'ינג'ר

soniCBoom2

New member
זיגוג לעוגיות ג'ינג'ר

היי לכולם
ידוע לי שזיגוג מכינים בגדול מקצת מים באבקת סוכר, העניין הוא שלא ברור לי איך לזגג את זה. הרי לא מדובר בקרם שנוח לעבוד איתו, זה יותר כמו משחה חולית ורצוני הוא לצייר קווי מתאר, במה עלי להשתמש כדי לזלף החוצה את הזיגוג בצורת קו?

תודה
 
יש מספר סוגי זיגוגים

אייסינג - (אני חושב שלזה את מתכוונת)
מזלפים את הזיגוג מעל העוגה בעזרת כף. למראה של שעוות נר- נותנים לזיגוג לטפטף. לקישוט דוגמאות עדינות יותר משתמשים בשקית זילוף עם פיה צרה.

רוייאל אייסינג
חלבון מביצה אחת
175 גרם אבקת סוכר
כפית מיץ לימון
טרי צבעי מאכל (אם רוצים לצבוע)
אופן הכנה:
טורפים את החלבון והלימון יחד במטרפה ידנית ולאט לאט מתחילים להוסיף את אבקת הסוכר עד שנוצרת מן משחה , מחלקים לקערות ומוסיפים צבעי מאכל. שמים כל צבע בשקית זילוף ומחוררים חור קטן מאוד בכדי להתחיל לקשט.

כמובן שיש פונדנט שהוא מעט עבה יות ויש גלזור וכו
 

bali

New member
מנהל
לעוגיות האלו משתמשים ברויאל אייסינג

וכמו שארתורדנט כתב, מכינים אותו מאבקת סוכר, חלבון ביצה וטיפונת מיץ לימון. הוא יוצא סמיך יותר וניתן לזלף ממנו קוים ברורים.

בד"כיוצרים קונוסים קטנים מנייר אפייה, ממלאים אותם באייסינג ומזלפים ככה.

חשוב שכל עד האייסינג לא בשימוש, הוא חייב להיות בכלי סגור ומכוסה, כיוון שהאייסינג מתייבש ומתקשה במגע עם האוויר.

האייסינג מתקבל לבן, אפשר כמובן לצבוע אותו בצבעי מאכל, רצוי צבעי ג'ל או נוזל מאד מאד מרוכז.
 
למעלה