זיגי בא להודיע...

זִיגזַג

New member
זיגי בא להודיע...

שלמרות היותו די חדש בפורום.. הוא נורא נפגע מכך שלא הוזמן למפגש!!

ליאן.

New member
מחושי הטלפטיה שלי נדפקו כנראה..

כי שלחתי לך הודעות טלפיות והם כנראה לא הגיעו אלייך..
אל תתבאס. עכשיו שיש לי את המספר שלך, אדאג ליצור קשר להבא.

זִיגזַג

New member
ליאני חמודה..

גם לפני המפגש היה לך את המספר שלי.. חבל שטרחת להודיע למי שצריך.. אבל בחרת לפסוח עליי!! חפיף, שיהיה לכולם שבת שלום!!!

ליאן.

New member
תגידו אנשים..

מה קורה לכם היום ?? יום שישי ה- 13 וכולכם מתחרפנים ????? עד לפני כמה שעות לא היה לי שום מספר שלך ושום נעליים.. רוצה הוכחה ? בבקשה. (מצורפת) לנשום עמוק כולם.. לשחרר..... ולהרגע.

זִיגזַג

New member
יאאאאאאא יא מסקלת ראיות!!!

כבוד השופטת.. אני מוכן להשבע בכל היקר לי.. ששלחתי את ההודעה הזאת בלילה של ה 12 ולא ה 13 לחודש! מוזר... ממש מוזר!!!
חפיף אבל, לא רשמתי את מה שרשמתי מתוך כעס.. אני רק מקווה להיות נוכח במפגש הבא!! עד אז.. כולם מוזמנים לפגוש אותי יום שלישי בנתב"ג.. או מאידך, תבואו לקבל את פניי מהשדה תעופה ביום חמישי כשאני אחזור מאולד טראפורד

זִיגזַג

New member
ניהול ??

מה הקשר לניהול ?? אם יש כאן משהו לקוי זה המסרים.. מה זה קשור לליאן ?? ואולי תפסיקו לריב כאן לעזאזל?!?

Wyle Coyote

New member
../images/Emo45.gif ליאן היקרה והאלוהית ...

(קצת התחנפות אף פעם לא מזיקה)... את המנהלת של הפורום הזה , יש פה למעלה קישורון קטן שנקרא "דבר המנהל" בן היתר הוא מכתיב כללים ונורמות שמאפיינים את הפורום הזה. אם מישהו מפר או חורג , במקום להיכנס לוויכוחים מיותרים את פשוט יכולה להעיף אותו קיבינמט (הצד האשכנזי העצבני שלי יוצא עכשיו) ולא להתעצבן על השטויות שלהם.. את עושה עבודה מצויינת כאן , ולא נשכח שזו התנדבות בלבד.. אז אם למישהו יש בעיות קשות... ביי ביי... קבלי
גדול גדול..

ליאן.

New member
אוהו... סוף סוף.....!

מישהו שיודע להתבטא כמו שצריך..
וכפי שאמרו חז"ל יקירנו - "חנופה תביא אותנו רחוק". אתה צודק בגישה שלך באשר למפירי הסדר בפורום ! אאמץ אותה בהזדמנות. אבל דבר אחד לא הבנתי.. מה זה "צד אשכנזי עצבני" ? ..משהו חדש ? תודה על כל המחמאות..
ברוך הבא לפורום

Wyle Coyote

New member
זה הקונטרה לוריד המרוקאי...

יענו , ככה שאשכנזי מתפוצץ הוא נראה... ושמישהו ינסה לעצור אותי.

אופקקקק

New member
שלומי´לה אח יקר שלי

אל תשכח לקרוא לי.. אולי אצליח להגניב לעצמי איזה חופשונת מהעבודה.. נהייה בקשר נתי.

למעלה