זיהויים!
ה הילה טוביאן המלכה New member 21/3/06 #2 ../images/Emo204.gif אולי הזיהוי הכי קל שהיה כאן: [אבל אממ... כן. אין לי מושג איך קוראים לו] "טו פינד אנדר רייס..." "אימ גונה סי טו אדר פלייס, טו פינד אנדר רייס..." אולי יש טעויות במילים, אבל זה בערך הולך ככה. שיר מאד קיצבי, גבר שר. הולך מאד במועדונים ונראה לי שהוא טיפה ישן.
../images/Emo204.gif אולי הזיהוי הכי קל שהיה כאן: [אבל אממ... כן. אין לי מושג איך קוראים לו] "טו פינד אנדר רייס..." "אימ גונה סי טו אדר פלייס, טו פינד אנדר רייס..." אולי יש טעויות במילים, אבל זה בערך הולך ככה. שיר מאד קיצבי, גבר שר. הולך מאד במועדונים ונראה לי שהוא טיפה ישן.
M moma 16 New member 21/3/06 #3 out of space-skazi ang big fishi חחחחח איך את לא מכירה טוב שכל הארץ שמעה אותו וכם מי ששר זה פישי הגדול..
out of space-skazi ang big fishi חחחחח איך את לא מכירה טוב שכל הארץ שמעה אותו וכם מי ששר זה פישי הגדול..
ה הילה טוביאן המלכה New member 21/3/06 #5 ../images/Emo204.gif כןכןכן אני מכירה אותו מעולה אבל עכשיו אני רוצה גם להוריד אותו!
F fuckingcactus New member 23/3/06 #8 ... לדעתי סקאזי היה צריך לקרוא לשיר ככה Prodigy - out of space ( skazi feat big fishi mix)
ו ו ר ד ר ד ה New member 21/3/06 #6 מממ.. זה הולך ככה: "דנסה לוס פרסידנטה, דנסה... -וכאן אומרים משהו לא ברור-" גבר שר את זה, שיר מאוד קצבי.
מממ.. זה הולך ככה: "דנסה לוס פרסידנטה, דנסה... -וכאן אומרים משהו לא ברור-" גבר שר את זה, שיר מאוד קצבי.
T Troublemaker1 New member 24/3/06 #9 אהלן יש לי כמה מילים מהטראק אם תוכלו לזהות זה יעזור לי... you put put a fight...זה גם מתחיל ככה. זהו זה מה שיש לי אני זוכר שבחורה שרה את זה זה דיי קצבי וזה טראק לא חדש ככ... תודה
אהלן יש לי כמה מילים מהטראק אם תוכלו לזהות זה יעזור לי... you put put a fight...זה גם מתחיל ככה. זהו זה מה שיש לי אני זוכר שבחורה שרה את זה זה דיי קצבי וזה טראק לא חדש ככ... תודה
B BitterEnd New member 24/3/06 #12 זיהוי ניו יורק קל המילים i will find a way to make you mine it will take me forever and ever ...
B BitterEnd New member 25/3/06 #15 עוד זיהוי אבל קשה משהו בין אלקטרו לניו יורק, בסגנון מזרחי תזרקו שמות רמז שכנראה לא יעזור אבל שיהיה: אור אביטן ניגן את זה אתמול בחורבה לפני naked in the wind).
עוד זיהוי אבל קשה משהו בין אלקטרו לניו יורק, בסגנון מזרחי תזרקו שמות רמז שכנראה לא יעזור אבל שיהיה: אור אביטן ניגן את זה אתמול בחורבה לפני naked in the wind).