זיהוים, שאלות, בקשות.

עדן ב ר

New member
זיהוי בבקשה

זה דאנס כזה ממש עדין ושקט, חדש יחסית ושמים אותו הרבה ב99 FM בחורה שרה אותו ויש לה קול ממש מלאכי... למישהו יש מושג?

gilad86

New member
מבקש עזרה בזיהוי של 3 שירים...

1. שיר היפ-הופ יש מצב של דדי יאנקי שהוא אומר בפזמון shut up shut up כמה פעמיפ ואז mendiosa 2. שיר עם מנגינה של דאנס או האוס רכה כזאת עם בחור שחור ששר היפ הופ אבל לא כבד רץ הרבה במועדונים, המוזיקה נשמעת כמו מצילתיים כזה בערך... 3. שיר בסגנון בערך של טייסטו אין לו מילים רוב הזמן ולקראת הסוף מישו אומר i dont want nobody i dont want nobody baby מי שהולך הרבה ל"לכת" לא אמורה להיות לו בעיה לזהות ואם זה עוזר השיר השני נוגן בערך ב1:50 אתמול והשלישי ב-2:10

Troublemaker1

New member
הייי עזרה בזיהוי

ככה יש לי שורה וחצי זה שיר דיי קצבי הקול הוא של בת ואני לא חושב שהוא חדש. We will take you Higher beyond the fire (desire) this is... בסוגריים זה או זה או מה שרושום לפני הסוגריים לא יודע אני רשמתי את זה משמיעה.... תודה אני פשוט חייב את השיר...

נעמהdj21

New member
עזרה בזיהוי../images/Emo24.gif../images/Emo53.gif

שירים חדשים יחסית של ניקה והנרי(כנראה)ששמעתי אתמול במועדון... וגם חידושים ליהודים שחזקים לאחרונה של מישהי בשם רננה? יכול להיות?... אני פשוט לא יודעת את שמות השירים. תודה מראש... ואם תוכלו לרשום עוד כמה שרצים כרגע במועדונים באותו סגנון אני אשמח! תודה ושבת שלום!

יפיופה19

New member
זיהוייייי :)

שבת שלום לכולם!
יש איזה שיר שאני מחפשת ואין לי מושג מה שמו המילים שלו הם - Don't missunderstand me cause I want you שר את זה גבר.. מוכר מאוד.. מישהו יודע את שמו ויוצרו? תודה!!

elknetld2kil

New member
בקשה

מישהו יכול בבקשה להפנות אותי למצעד או לפלייליסט של שירים שמנגנים במועדונים בישראל בתקופה האחרונה? תודה מראש

זיהוי האוס

שמעתי שיר האוס במועדון. גבר שר בסגנון דיבור ובפזמון יש: צ'יקיטיקה, רייד רייד...

fuckingcactus

New member
כנסו !!!...

למשהו יש עוד סיגנון של שירים כמו Tiesto_-_Ur__Junkie_Xl_Air_Guitar_remix_ שזה שיר לא מוכר ... Kane_-_Rain_Down_On_Me_(Dj_Tiesto_Remix) שזה גם לא כל כך מוכר לדעתי שירים שהיו צריכים להיות במועדונים לפחות שנה אני שמעתי את השיר הראשון 4 חודשים כל יום והשני חצי שנה.

זיהוי סימפול לBILLY JEAN

שמעתי במועדון סימפול חדש לשיר של מייקל ג'קסון - בילי ג'ין. שיר ממש מקפיץ מי המבצע?

Kayben

New member
זיהוי דאנס ישן

בפזמון: Look at me תחילה של בית I want you back in my life תודה למזהים.

X Slider

New member
לעזאזל עם השיר הזה!אתם פורום שלישי

שאני שואל!!!
זיהוי... "so come to the party listen to the music..." לא יוצא לי מהראש הרבה ב- 99אסקייפ לא חדש... בפורום של 99 לא עזרו לי עד עכשיו.. אחרי 2 נסיונות: room 5 - make luv Starstylers-keep on moving ואני הוספתי: נכון השיר Lady? של modjo? אז זה דומה קצת לקצב של השיר הזה.. יש שם סימפול כזה שדומה לכל מיני שירים.. אז יש גם בשיר שאני מדבר עליו... מבינים? והשיר בסגנון דאנס

avia0911

New member
זיהוי (סליחה ותודה מראש)

אני מחפשת עוד שיר שהולך ככה: money,success,free,glamor השמיעו אותו בתצוגת האופנה של הדוגמניות 1 תודה למי שיודע.

../images/Emo204.gif זיהוי!

זה יותר מנגינה משיר דאנס, אבל בהחלט אפשר לקחת את זה לכוון ההאוס. זוהי מנגינה שהיא כאילו שקטה... הולכת משהו כזה: טם נם נם נם... משהו ממש ממש טוב.

boya ka

New member
הקטע השלישי זה..

tom_novy_feat._michael_marshall_-_your_body__original_mix יש מצב שדיברת על גירסא אחרת, רימיקס או משהו.. כי זאתי לא מזכירה את טייסטו... הווקאל מתאים למה שכתבת.

Troublemaker1

New member
עוד אחד יותר קל נראה לי

ז ככה זה נראה לי קאבר למשהו ישן אבל בכל זאת יכל להיות שאני טועה.. Cant I belive that you heart is.... i can fell it your eyes there is something makes you ... זה הולך משהו כזה בכל אופן. תודה אם תעזרו לי למצוא אותו

GnG17

New member
...

של הנרי וניקה יש את See Me Now Want FreeLove Naked In The Wind It's Killing Me Baby סביר להניח ששמעת אחד משלושת האחרונים. בקשר ליהודים אז יש 3 שירים Elad Aviv & Adam Y ft. Renana - Your Time Elad_Aviv___Adam_Y_feat[1]._Rennana_-_Our_Days Elad Aviv & Adam Y ft. Renana - Mhapes Tshvoa חוץ מיזה יש עוד שיר מאוד ממולץ של רננה שנקרא Gil P. & L.M Feat. Renanna - I Feel Alone בבקשה

למעלה