זיהוי אגזוז Arrow לצורך הזמנת סעפת.

Moo Moo

New member
זיהוי אגזוז Arrow לצורך הזמנת סעפת.

שיפצרתי קצת את המנוע (75CC) וכנדש הוספתי גם משתיק משופר של arrow ללא הסעפת. WELL, קרובים שלי באים מקרוב בארה"ב וחשבתי להקפיץ איתם גם סעפת. נכנסתי לאתר של arrow ולא ראיתי את האגזוז שלי שם. האופנוע הוא קאג'יבה סופר-סיטי 50. אילו פרטים אני צריך לדעת ולהעביר לדודים שלי כדי שיביאו לי סעפת מתאימה? קוטר סעפת הפליטה? דגם המשתיק? למישהו יש ניסיון לגבי סעפת כזאת? (מצורפת תמונה של האגזוז עם זה עוזר) בתודה

Moo Moo

New member
תיקונון קטנטן...

"למישהו יש ניסיון לגבי סעפת כזאת?" = "למישהו יש ניסיון לגבי מחיר לסעפת כזאת?"

מכאן נראה שהתקנת דוד אחורי אוניברסל

י של ARROW שאפשר להתקין על כל אופנוע,TS בטא או סנדה או השד יודע מה יש לכם שם,מהתמונה נראה (וגם שראיתי אותך בסופרמוטו) שהדוד הזה מתחבר לסוף הסעפת שמתחברת לשופר,ההתקנה מתבצעת ע"י חיתוך הצינור לפני הסוף והתקנת דוד עם בנדים,תקן אותי אם אני טועה או שהתקנת משתיק תחליפי לאופנוע שלך. בכל מקרה אם הוא אוניברסלי אין לך הרבה מה לעשות,ואם אין מספר קטלוגי שלו באתר אז אני בספק אם תוכל להזמין סעפת קדמית לאופנוע ובמיוחד מארה"ב,יש שם בכלל אופנוע כזה ? ARROW זו חברה אירופאית ואז יותר סביר שתמצא שם את מבוקשך,אני הייתי ממליץ לנסות באתר של LEOVONCI.

Moo Moo

New member
לא אני התקנתי אותו...

כך שאין לי מושג אם חתכו משהו או לא. בכל מיקרה, אני יכול למשל לקנות סעפת של leovonci ולשלב אותה עם המשתיק שלי? השילוב יעבוד כמו שצריך?

rz1 היחיד

New member
Arrow

Arrow מיוצר באיטליה, בארה"ב יהיה קשה למצוא סעפת לאופנוע שלך. תנסה לקבל עזרה באתר www.motonews.org האתר מנוהל ע"י ישראלי שגר באיטליה והוא עזר לי בהרבה חלקים מארץ המגף.

למעלה