זיהוי דגים והוספת דגים

-איל-

New member
זיהוי דגים והוספת דגים

אילו הדגים שיש לי כיום.
אשמח לדעת בדיוק מה שמם ואילו דגים אחרים אוכל להוסיף לאקואריום ?

הדגים באקווריום

הדגים שלך באקווריום הם ממשפחת הציקלדים דגים אגרסיבים בהנהגותם לכן יש להוסיף דגים מהמשפחה שלהם ובגודלם.
יש עוד דג שנקרא שוונפלד שמסתדר בהחלט עם דגי הציקליד.
האקווריום שלך לפי מה שאני רואה בצילום ממש סכנת חיים כאשר אתה מכניס יד לאקווריום.

גוף החימום חייב להיות שחלקו העליון המסומן בקוו מכסימלי להכנסה למים נמצא כרגע בתוך המים ראה הוזהרת.

כדי ליצור מקום לעוד דגי ציקליד אתה חייב להוסיף ולהכין להם ריף אבנים כמו או דומה לתמונה שמצרף
אשמח לעזור בכל שאלה
חג שמח

-איל-

New member
תודה על התשובה

לגבי גוף החימום די הפתעת אותי, יש לי דגים הרבה מאד שנים ותמיד הגוף במים. הגוף לא אטום ?

צרפתי תמונה מעודכנת. האקואריום די קטן כך שאין לי אפשרות למסלעה רבה מדי.
עשיתי אתמול עוד מספר שינויים. בניתי מספר "מערות" שיהיו שם.

-איל-

New member
קראתי שכיום

את רוב גופי החימום ניתן להכניס לתוך המים, כמובן לבדוק בהוראות

לצערי אני ממשיך בביקורת

ומחל לי על כך
מצע האבנים הציבעוניות יש איסור מוחלט על הכנסתו למי האקווריום משום שהצבע מתפרק ומשנה את ערכי המים שתשמש בבקשה במצע טיבעי אפילו חול ים שהוא עדיף. באקווריום של חברת jebo הפילטר נמצא למעלה ויש שם חור מותאם להכנסת גוף החימום לכן , תעביר לשם את גוף החימום ואז הוא יהיה במצב מדוייק במים.
המבחנה נאטמת בפקק גומי במשך הזמן מתיבש והמים חודרים לאכל מה שכותבים יש גב מאחורי התשובות .הניסיון שלי עם דגים כבר מעל 50 שנה
שמח לעזור לך

-איל-

New member
היכן למקם את גוף החימום למעלה ?

מצרף שתי תמונות של החלק העליון, צד שמאל וימין

ראה את החץ בצהוב

ועוד .
יש להכניס לאורך כל הפילטר אבני טוף קטנים או חרוזי קרמיקה שהם עולים הרבה כסף וטובים פחות מהטוף ורק לאחר זאת להניח את הפרלון .אין לשטוף את אבני הטוף בשום מקרה ,את הפרלון יש לשוף עם מי האקווריום בלבד ולאחזיר למקום.
המים חוזרים אל האקווריום לאורך הפילטר בחורים הקטנים.
תודה על הסבלנות

-איל-

New member
תודה רבה ! אבל ...

באקואריום המסוים הזה המים עוברים את שני התאים ואז חוזרים לאקואריום דרך החור הצהוב שהצבעת עליו.
ניסיתי עוד קודם לעשות זאת ואם מכניסים גוף חימום לחור שהצבעת עליו החור נסתם ולמים אין יציאה חזרה לאקואריום.
באקואריום זה גוף החימום צריך להיות מחובר בנפרד, כלומר בתוך האקואריום עצמו.

בהחלט בעייה

זה דגם ישן של האקווריום אבל אתה יכול לקדוח חור במידה המדוייקת של המבחנה בצד השני של צינור החליל וקצר ב-1 ס"מ את הצינור שלא יפריע לראש הטרמוסטט ואז להכניס אותה שם .
תודה והמשך גלישה נעימה

למעלה