זיהוי דג

man in wall

New member
זיהוי דג

זה אחד הדגים שקניתי אתמול ואני לא זוכר איזה סוג. מישהו מזהה?

man in wall

New member
ואלו הם דגי הקרקעית שקניתי

גם את השם שלהם אני לא זוכר. מה לעשות אני גרוע בשמות - אבל מעולה בפרצופים.

man in wall

New member
וזה אחד מדגי הזהב שלי

שרשתי החליטה לקרוא לו "נמו" בגלל שיש לו סנפירים קטנים. בזמן האחרון הוא החל לקבל את הכתם השחור הזה וזה די מוזר. מישהו נתקל בזה פעם?

סימסית

New member
פששש...לכל הדגים קוראים נמו?

גם לדג של חברה שלי(ז"ל,היא זרקה אותו בטעות לשירותים...)קראו נמו,לדג שלי קוראים נמו,ולדג של חברה אחרת שלי קוראים נמו.....!וגם לדג של וולטייל(שעכשיו בחו"ל)קוראים נמו...

man in wall

New member
אשתי החליטה לקרוא לו נמו

בגלל שיש לו סנפירים קטנים יחסית לגוף , וזה הזכיר לה את נמו מהסרט.

לדגיג שלי ז"ל קראו נמו...הוא בשירות

בטעות זרקתי אותו לשירותים ממש בטעות

סימסית

New member
אני לא מבינה איך שחכת!

אני בחיים לא הייתי שוחכת! שאלה!!! האם חלזונות(של מים...)יכולים ליחיות מחוץ למים?החילזון שלי כל הזמן יוצא מהמים,ואתמול נתתי לו לצאת לנפשו,אמרתי "אם ימות,ימות"ואחה"כ ראיתי אותו צף(לא מת)היום בבוקר הוא עדיין היה צף ואז איכשהוא הוא נפל ועכשיו הוא זוחל,אבל הם יכולים ליחיות מחוץ למים?זה חילזון עם כונכיה שחורה,הוא נראה מפחיד כזה,יש לו גוף ענק(בכונכיה קטנה...)ואם אני אביא עוד חילזון כתום,(עם כונכיה שונה)הם יתרבו לי?כי מצד אחד אני לא רוצה ת'חילזון הזה שלא עושה כלום,מצד שני,אני לא רוצה שיהיו לי מיליוני חלזונות...רציתי לקנות חילזון ממש קטנצ'יק כדי שכבר יתחיל לנקות לי ת'אקווריום בלי שיתרבה,אבל אמרו לי שלא מוכרים אותם כשהם קטנים כי זה כמו לתת גור... בכל מקרה מישהו מוכן לענות לי על השאלות? תודה מראש!

Suikun

New member
הדג הראשון

נראה כמו גורמי. מה נסגר עם הדולפין? מוחזר לחנות?

aqualogic

New member
זיהוי דג

התמונה הראשונה עם דג צהבהב, זהו גורמי זהב. (אני מקווה שבינתם שיחררת אותו מהשקית). דגי הקרקעית שקנית נקראים במדעית "פימלודוס פיקטוס" ובשפת העם פמילודוס מנוקד. תהנה, ארנון

man in wall

New member
מסתבר שזה גורמי כחול

פשוט הוא היה די בלחץ מהמעבר (או לא הכיר את הסביבה) ורק אתמול חזר לו הצבע הכחול. וזה לא שקית זה מתקן האכלה.

למעלה