שבת שלום לכולם, מנסיונכם, האם יכולה להיות הידרדרות במצב הרגל אחרי חודש אחד בלבד עם הדניס? יכול להיות שאני מדמיינת אבל כף רגל אחת נראית לי שונה... אנחנו מאוד מקפידים עם הדניס בשעות ובאופן הנעילה! ג'סיקה
או שאולי מה שאני רואה זה בעצם תיקון יתר? אני אנסה לצלם את הפצלוח הערב כשאוריד לו את הנעליים, שתחוו דעתכם. יש לנו ביקורת ב 19 לחודש, אולי נקדים אותה? ג'סיקה
יכולה להיות חזרה והרעה כיוון שאנחנו כבר בערך שנה בלי כלום ושום סד כלשהו, ואולי עכשיו רק אפשר לראות איזה שהיא הרעה,, אל תדאגי זה בפיקוח של הרופא.... שבוע טוב אורית
אבל מיצד שני אלו רק תמונות. האם הסתכלתם באתר שלנו על הסעיף של חזרה? יש שם כמה דברים שאפשר לבדוק. נראה לי מאוד מוזר שק"פ יחזור אחרי חודש. אלא אם כן יש שימוש ממש לא נכון בנעליים מבחינה טכנית. לא הסברת מה לא נראה לך אותו הדבר. תכתבי. תבדקי את גמישו כף הרגל בזמן שהברך מכופפת. אם אני שמה לב שככה איזה שבועיים אני מסתובבת עם חשש אני מיד קובעת תור. תכתבי מה קורה. לילה טוב. עידית
לי הרגליים נראות בסדר, מאןד דומות לרגליים של תום. גם אני ראיתי שאחרי השימוש בסד הרגליים נראות שונה מאשר אחרי הגבס. הסבירו לי שזה נובע מהשינוי בעוצמת הלחץ המופעלת על כף הרגל. לאחר שימוש ממושך בגבסים הרגליים נפוחות וקשה לראות את כל העיקולים. אחרי זמן מה הנפיחות יורדת, הרגליים "נרגעות" ומקבלות את הצורה האמיתית שלהן. לדעתי אין סיבה לדאגה.
נראות בסדר. לא נראה לי שיש נסיגה, אבל אם את מודאגת כדאי שרופא יבדוק אותו. "דברים שרואים מכאן לא רואים משם." מי יודע... אני יכולה לאמר לך שגם לי קרה פעם שפתאום הרגל נראתה באיזו תנוחה שלא כהרגלה. נתתי לכך עוד כמה שעות של היסוסים ומעקבים אחרי תנוחות הרגל ולבסוף החלטתי שהכל בסדר...
שמרכז כף הרגל (החלק הפנימי, איפה שיש למבוגרים את הקשת) נמצא במצב קצת מוזר. אני אתיייעץ מחר עם דר' וייגל, יכול להיות שאני מדמיינת. אנחנו מאוד אדוקים בשימוש בדניס. לילה מקסים, מקווה שיהיה שבוע מעולה! ג'סיקה