זיהוי ילד אינדיגו על פי תאריך הלידה

limmon1

New member
זיהוי ילד אינדיגו על פי תאריך הלידה

באיזה פורום(אם לא בפורום הזה) אני יוכל למסור את תאריך הלידה שלי על מנת שיוכלו להגיד לי האם אני ילד אינדיגו או לא?

ילדי אינדיגו...

בתאריך זהה..יש גם וגם... רשום את שם אמך ושמך הפרטי ואת התאריך אם תרצה ונגיד...

limmon1

New member
אז הנה הפרטים

שם אימי: לידיה השם שלי : עידן תאריך הלידה שלי הוא: 8.10.1980 תודה !

limmon1

New member
וואו האמת שאני קצת מתרגש ...

ולא יודע מה עושים במקרה כזה (כלומר אחרי שגיליתי שאני ילד אינדיגו) האם אני בקיא בהגדרות ?לא כל כך האמת שקראתי מאמר או שתיים בנושא! ושאלה לי אליך: למה את אומרת שאני ילד אינדיגו "קלאסי" לפי הגדרתך? תודה רבה!

בעידנים עסקינן....

טוב..בקצרה.... במעבר מעידן האדמה /הבצע לעידן האור והאהבה... ששמעתי שמכנים אותו העידן האלוקי..ומוכר כעידן חדש גל חדש ועוד בשלב המעבר נולדו ילדי אינדיגו...שהם כבר מחוברים לתדר של תקשור לתדר גבוהה להעברת מידעים ועוד..אך עדיין לתוך עולם שלא חווה מעבר, ולא קיימת הייתה מודעות , על כן חוויה שחוזרת אצל רבים מהילדים המכונים ילדי אינדיגו..היא חוס התאמה לסביבתם.. הם חדי מחשבה יצירתיים אינדיבידואליים ואף רבים מהם מה שמכנים סייקיק (תלוי עד כמה סביבתם חסמה או לא את הכוחות שעימם....) תפנה לשאלות נוספות..מציע לקרוא..גם.. ואמרתי שאתה קלסי..משום שאתה מקרה מובהק...זה לא הופך אותך טוב יותר או פחות מאחרים ....
יום של אור!!!

limmon1

New member
אז איך אני יכול לשפר את החיים שלי עם הידיעה..

שאני ילד אינדיגו כלומר מה לעשות מעתה והלאה למה לצפות.? יש חומר לקריאה שיכול לתת כיוון לאדם שגילה על עצמו שהוא אינדיגו.?

להתחבר לתדר

לשפר תמיד צריך לשאוף לשם ילד אינדיגו אין ממש חשיבות... אבל יש ספרות בנושא סניה רומן טובה להתחלה...ויש מאות ספרים על תקשור..עידן חדש...תדרים..תקשור...גם על ילדי אינדיגו אתה יכול לשאול שאלות ספציפיות ואישיות לגבי עצמך...וזה עשוי לתת כיוון נשמע שאתה בשלב של חיפוש עצמי ללא קשר לשם "אינדיגו"...

limmon1

New member
אני אכן בשלב של חיפוש עצמי ויש לי את סניה....

יש לי את סניה רומן (הספר הראשון שקניתי אי פעם בנושא רוחניות) והגעתי לשליש מהספר . אני מקווה שאני יצליח לתקשר באמצעות הספר הזה ולא אתקל בחסימות שיכולות להפריע לי בתקשור. אני מאוד מתעניין בנושא כיוון שהעולם הגשמי אינו מספק אותי כמו שהיה פעם וזה למרות שאני עדין צעיר(28)

למעלה