זיהוי כמה מערכונים בבקשה

DIGITAL MAN

New member
זיהוי כמה מערכונים בבקשה../images/Emo9.gif

המערכון הראשון נידמה לי שזה גדי יגיל ומוטי גלעדי, ש"מוטי" מגלה זר פרחים עם מכתב אהבה בפתח ביתו, ומגלה שאישתו מנהלת רומן עם מישהו אחר בשם צ', ואז הוא בא לחבר שלו לספר לו (צביקה) ומנסים ביחד לגלות מי זה המאהב (צימרמן מנתח פלסטי) המערכון השני לא יודע מי משתתף בו אבא מתקשר לבן בצבא באיזה מוצב (או הבן מתקשר הביתה) וכנרא שהבן לא רוצה דבר עם האבא ועושה שכאילו יש שיבושים בקו " לא שומעים... תאיית.. זה אבא א' כמו אבא... " מערכון שלישי ליל כלולות של זרובבל ויוכבד שהולכים לישון ויוכבד מטמטמת את זרובבל, אורי זוהר ותייקי דיין אני חושב תודה לעונים,

poogi007

New member
בוא נראה..

את המערכון הראשון אני לא מכיר.... בכל אופן, המערכון השני הוא של יוסי בנאי ושל אילי גורליצקי שנקרא "שיחה טלפונית", ניתן להשיג אותו באוסף של יוסי בנאי בהוצאת מדיה דיירקט בדיסק השלישי. המערכון השלישי נקרא "נישואין" של אורי זוהר ותיקי דיין, כמו שאמרת... ניתן להשיג אותו באוסף של תיקי דיין שיהיה אחלה יום

D o r o t h y

New member
אין לי מה להוסיף מלבד

העובדה ששמו הרשמי של המערכון השלישי הוא "נישואין כמוסד סגור" ואני יודעת ששמעתי את הראשון אבל לא יודעת אם יש להשיג אותו איפשהו.

poogi007

New member
ידעתי שזה לא הגיוני שזה שם המערכון

אבל משום מה, באוסף של תיקי דיין המערכון נקרא נישואין....

המערכון הראשון

לדאבונים גם אני שכחתי את שמו, אך הוא מתוכניתם המשותפת של גדי יגיל ומוטי גלעדי 'המוסד לבידוח לאומי'. נסה לחפש לפי השם הזה.

למעלה