זיהוי מילים

זיהוי מילים

נכון הפירסומת של קסטרו שהיא נימצאת בבר ואז ניכנס מישהו והם ניכנסים לאוטו ומתנשקים בטירוף ואז הוא מת לקרוע ממנה את החולצה והיא אומרת , רגע עד כאן תן להוריד אותה קודם? אז מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה היא בדיוק אומרת בפירסומת. טנקיו!

REUTREUT

New member
אם היית מבקשת את השיר

(אם יש בכלל??) בפירסומת, הייתי מבינה. אבל את מה שהיא אומרת?! שלא לדבר על זה שזה פשוט אידיוטי? JEJUS...

איזה מפגרים

תודה רבה לכם!!!!! מה זה מעניין אותכם למה אני צריכה את זה? אני צריכה וזהו i dont give a fuck מה אתם חושבים ואם זה דבילי או לא סה"כ ביקשתי משהו אז תודה חבורת חנוניי מחשב!!!!!!

NettAsHa

New member
למה להשמיץ סתם?!

פה לא מזהים מילים מפרסומות ודיאלוגים של רומי אבולעפיה עם שאר העולם. זהו פורום זיהוי שירים. נסי אולי לברר במשרדי "קסטרו". חנוני מחשב...פחחחח :) קבלי ח"ח על הפנינה

../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif

איך את מדברת גברתי הצעירה?!?!? ועכשיו ברצינות,תגידי תודה זה לא שלא ניסו לעזור לך. את לא צריכה להיות כזאת ביצ'ית,את יודעת..

AndreaCorr ©

New member
ילדה קטנה ומטומטמת

לא ידעתי שקוראים לפורום "זיהוי משפטים מפרסומות". אף אחד לא חייב לך כלום.

שומפי 2

New member
יש לי רעיון בישבילך

תקליטי את הפירסומת מהטלויזה או תלכי לאתר של קסטרו שם יש את הסירטון (ככה אני מאמין) ככה תדעי את מה שרומי אומרת בידיוק

REUTREUT

New member
לא רק בלונדינית, גם טיפשה ../images/Emo6.gif

קצת פרקטיות - אנחנו ב א מ ת לא זוכרים בע"פ את פניני החוכמה של גב' אבולעפיה - האתר של קסטרו משדר את הסרטון, תראי כמה פעמים ותרשמי! כמו שכבר הציעו...

tslil sabag

New member
זה כל כך מצחיק אותי

שאני אפילו לא אגיב על דבריה של בלונדינית מסוג זה..

™baMba

New member
../images/Emo12.gif

תיפשע
באמת שלא חייבימ לך כאן כלומ..
לכי לפורומ פרסומות..

למעלה