זיהוי נחש בחצר ערסי או לא?

chenh1

New member
זיהוי נחש בחצר ערסי או לא?

היה לי נחש בחצר מצאתי אותו בכלוב של התוכים הוא אכל שלוש גוזלים ובגלל שהיה שמן לא יכל לצאת החוצה ונתקע ברשת עכשיו אבא שלי אומר שהוא הוציא תשיינים החוצה וירק משהו יכול להיות? (עכישו הוא מת כבר חתכנו אותו ל-3 אתם יודעים ליתר ביטחון כי אחרי שלחצו אותו עם פלייר החלק האחורי עדיין זז) http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=69B3363930FD428189E455FEE6B085CE&alid=493654

חבל מאוד

הנחש הוא זעמן מטבעות, לא ארסי ולא מסוכן. אני מקווה שבפעם הבאה תזמינו לוכד נחשים במקום לקחת את החוק לידיים (כל הזוחלים בארץ מוגנים על פי חוק ולכן להרוג זוחל זאת עברה על החוק). עכשיו אולי תדאג לסדר רשת צפופה יותר שתמנע כניסה של נחשים, ובכך תחסוך לך, לנו ולטבע עוגמת נפש.

chenh1

New member
הבנתי...

תודה על התגובה אבא לשי הרג תנחש מכיוון שהוא ראה אותו חושף שיניים ופחד שיכיש תכלב או משהו דומה(לא ידענו שהוא לא ארסי ולא מסוכן) החלפת הרשת תעשה אחרי החג תודה על התגובה.

הנחש בסך הכל ניסה להגן על עצמו

בדרך שהוא מכיר: לאיים בתקווה שהתוקף (אבא שלך) יפחד ויעזוב אותו בשקט.

לי הוא נראה כמו זעמן מטבעות

וזעמנים הם לא ארסיים ,אבל כשהגדולים נושכים זה יכול להיות לא נעים:) אבל אולי אני טועה ,לפעמים אפשר להתבלבל לרגע עם צפע בגלל הצבעים....

:)הצתה מאוחרת

בכל אופן גם עכשיו הצצתי שוב על הראש ההפוך ואין דמיון בינו לבין צפע שראשו משולש יותר ,באמת חבל, וממש מיותר הם לא עושים כלום!

למעלה