זיהוי ספר

sisty

New member
זיהוי ספר../images/Emo63.gif../images/Emo138.gif../images/Emo8.gif

שלום! המליצו על ספר שאני לא זוכרת את שמו, הוא מספר על סיפור אהבה, המתרחש בראש העין - כשעוד היה לא השם הקודם... יש זיהוי
אם יגידו לי אני אזכור... תודה!

Lildi

New member
אני חושבת שאת מתכוונת ל..

"גיא אוני", אבל זה לא ראש העין, זה ראש פינה. אבל אני אישית לא ממליצה לך על הספר הזה. לדעתי זה ספר פשוט נוראי, הכריחו אותנו לקורא אותו בבית ספר, בכיתה י"א.

גם אני חושבת

שאת מתכוונת לגיא אוני שכתבה שולמית לפיד אבל אני לחלוטין חולקת על דעתה של לילדי ולטעמי זה ספר מקסים, מרגש ומומלץ בחום!

ורדה ש

New member
גיא אוני

אני לא בטוחה שהכוונה היא לגיא אוני, אולי... בכל'ופן אני חושבת שזה ספר מעניין ומרתק אבל אני מבינה מאד את לילדי שלא סבלה אותו. זה בהחלט לא ספר שהייתי ממליצה עליו לנוער בהמלצה גורפת. יכול להיות שיש גם בני נוער שיהנו ממנו, אבל משרד החינוך גילה לדעתי אטימות מסויימת בזה שהכניס את הספר לתכנית הלימודים. רוב בני הנוער שאני מכירה הגיבו לספר כמו לילדי. אני חושבת שמשרד החינוך הכניס את הספר לרשימה רק בגלל שיש בו "חתיכת היסטוריה" של ראשית ההתישבות הציונית.

Lildi

New member
אולי באמת לא הייתי../images/Emo22.gif

שונאת את הספר הזה כל כך אילו הבית ספר של לא היה מכריח אותנו לקרוא את זה כי זה היה לבגרות, וכידוע לא תמיד אנחנו אוהבים את הדברים שמכריחים אותנו לעשות. מצד שני אני גם לא כל כך אוהבת רומנים היסטוריים.

למעלה