זיהוי סרט.

זיהוי סרט.

פעם פעם, ממש מזמן, לפני כמה שנים, היה סרט בערוץ 22, על חבורת צעירים שנסעה לאיזה מקום, ונראה לי הם רצו לחקור מה קורה באיזה בית שנמצא באמצע יער, והבחורה לקחה איתה מסרטת וידאו וצילמה הכל, וזה נראה סרט ממש אמיתי, כאילו שזה מבוסס על סיפור אמיתי, בסרט היו רוחות, והם הגיעו לבית הזה, והיתה רוח שהרגה את כולם נדמה לי בסוף כולם מתו. ומישהו מצא את המצלמת וידאו בסוף... זה נשמע למישהו מוכר?? וזה ממש נראה אמיתי, מראים הכל מהמצלמה של אותה בחורה!

מממ יכול להיות

אני זוכרת שהיתה מכשפה, או רוח שנדמית למכשפה ואני זוכרת שהבחורה חיפשה אחרי חבר שלה או משהו כזה והיא רצה ביער עם המצלמה וואי זה היה ממש מזמן קיצר אני ממש אוהבת את הסרט הזה הוא ממממש נראה אמיתי והייתי קטנה כשראיתי את זה! אז היו לי סיוטים..

או קיי

נראה לי שמצאתי. אולי זה באמת זה, לא יודעת, הטריילר נורא קצר אני אוריד את הסרט בכל מקרה. :] תודה

Da Fish Snake

New member
סתם לידע כללי ../images/Emo4.gif

אפילו שכבר לא מזמן כתבתי את זה בפורום
אבל זה עדין מדהים אותי! הוציאו על הסרט 35,000$ ועד היום הוא הרוויח יותר מ-150,000,000$...

../images/Emo2.gif

ושאלה... איך ההמשך של פרוייקט המכשפה? אני רואה שיש פרוייקט המכשפה 2....

sapirush1

New member
נצל"ש - dead end

ראיתי עכשיו את הסרט הזה כי הייתה מישהי כאן שאמרה שהוא ממש מפחיד אבל עדיין לא הבנתי מה כל כך מפחיד בו? אוקיי אז יש קצת מתח ומיסתורין אבל את כל החלקים המעניינים עם הדם וכאלו לא הראו ובכלל צחקתי בסרט מלא ועכשיו למי שראה את הסרט: אז בסופו של דבר הכול זה חלום שלה כשהיא הייתה בתרדמת? כי לא ממש הבנתי אותו

למעלה