זיהוי + "קישור"

BitterEnd

New member
זיהוי + "קישור"

שוב אותו שיר שאני מנסה להשיג כבר כמה חודשים מתנגן כמעט בכל מסיבה שמנגנים ניו יורק (בצפון לפחות - רועי ימין, אור אביטן, עומרי סילבר... כולם) אין מילים רק ציפצופים כאלה... (לא ליבינג און וידאו) ניסיתי לנגן באורגן איך זה נשמע בערך (תדמיינו שיש קצב) זה מה שיצא אולי זה יעזור (בחייאת תורידו זה 143K) http://www.mytempdir.com/581811 מי שיודע אין לי מספיק מילים להודות לו

dj david

New member
יש כמה ...

תנסה את אלו..אולי הצלחתי לעזור לך... Maurizio_Gubellini_-_Moscow_Trip Krafft - Rock Da House

BitterEnd

New member
כן!! moscow trip!!

תודה! איך אף אחד לא אמר לי את זה בפעמים הקודמות ששאלתי על טראקים בסגנון? אגב, מה הגרסא הכי יפה לטראק הזה?

dj david

New member
אולי...

אולי כי עד עכשיו אני לא ההייתי כאן לעזור לכם... תגירסא הכי יפה תמצא בעצמך..אחרת זה לא כייף...

BitterEnd

New member
חח כן צודק

אבל האמת שאין הרבה גירסאות לזה גם ככה ממה שבדקתי אולי תוכל לעזור לי עם עוד שיר? אבל יותר קשה זה גם הולך עכשיו ברוב המועדונים האמת שסילבר שם אותו בדיוק אחרי moscow trip בשישי האחרון בפאצ'וס קיצר.. יש לו פתיחה מזרחית כזאת כמעט משהו ערבי לגמרי שמישהו שר (או שרה לא זוכר).. ומגיע לשיא מסוים ואז שנייה של שקט.. ואז יש לך טרייבל עם קצב כזה יפה אולי דרבוקות כזה.. אותם צלילים למשך כמה ביטים

dj david

New member
תאמת

אני מבלה רק באילת..לא מריכ מועדונים בצפון או במרכז... אבל אני אחפש לך את זה...

dj david

New member
תאמת

אני מבלה רק באילת..לא מכיר כול כך מועדונים בצפון או במרכז... אבל אני אחפש לך את זה...

למעלה