זיהוי שירים ובקשות

הצילו!! זיהוי (עלול להכיל תיאור דיי מפגר)

טוב, אז מי שהולך למסיבות שDJ SPIKE מנגן בהן בטוח יכיר.. זה הולך ככה - לפני הפזמון יש כזה שקל מבחינת המוסיקה ואיזה ניגה צועק "יו-יו, יו, יו-יו-יו, יו... (וכן הלאה עוד דיי הרבה יו'ס)" בקצב משתנה... מזכיר קצת סקרצ'ינג.. ואז מתחיל הפזמון שהוא דיי רגוע כזה מזכיר לי אישית קצת את הסגנון של סנופ, מוסיקה דיי גנגסטרית כזו... אבל שוב, זו האסוציאציה שלי..
ואם מישהו פתר את התעלומה מדוע אני לא מצליחה למצוא את "OH YEAH - ED ROCK"... אז... שיגלה לי.. בתודה מראש (+ברכת סופ"ש נעים), אפרת.

kl3000

New member
צריך עזרה, אתם בטוח יודעים

איך קוראים לשיר החדש הזה שהזמר אומר הרבה שמות של טרילוגיות כמו סופרמן שר הטבעות הסנדק וטוען שהוא זה הם. מה השיר ומי שר אותו?

מצעדים של היפ הופ

אתם יכולים בבקשה לתת לי אתרים עם מצעדי היפ הופ של התקופה האחרונה.. תודה רבה

Buzzkilon

New member
ההימור שלי

Jermaine dupri - welcome to atlanta ואת השיר השני לא מצאת בגלל שקוראים לזה Ed Rock - Aye Yai Yai נכון? צדקתי? נכון? צדקתי? נכון? צדקתי? נכון? צדקתי? נכון? צדקתי? נכון? צדקתי?

שאני חושב על welcom to atlanta אני חושב על...

אתי את ילדה רעה (זה נכון!) מה את מאיתנו רוצה.(מיקרופון)שזה של קבוצה בשם הזולה ממברס שנעלמו לאנשהו וטוב שכך!!

לגבי הראשון...

עדיין לא ידוע, בזמן אמת אני מורידה אותו, עדכונים בהמשך...
לגבי השני - לאאאאא!!! יש לך פה עסק עם מישהי בעלת ותק לא מבוטל בלמצוא שירים שהיא שמעה במסיבות (סוג של כבוד מפוקפק?)... את AYE YAI YAI יש לי מפני איזה שנה ומשהו... כל כך סתיו 2006... כל כך התפלאתי שאני לא מוצאת את השיר החדש שקוראים לו OH YEAH במיוחד בגלל שזה גם של מישהו שהוציא שיר חצי-חזק בעבר... מבין? אבל תודה בכל מקרה
תמשיכו כך

Buzzkilon

New member
אני מעלה את ה"לא" שלך ומוסיף

לדעתי OH YEAH לא קיים! ואם אני טועה אני אשמח לשמוע את השיר... אבל יש מצב שזה בלבול של שיר? אולי 216 - Hey Hey למרות שגם הוא סתיוISH... ?

תקשיב... הוא קיים, זו לא אשליה..

שאלתי מקורבים לדי. ג'יי ויודעי עניין... 3 מקורות שלא קשורים אחד שלני אמרו שזה השיר הזה... להלן מה שאני זוכרת מהשיר: (XXX בא להחליף מילה שאני לא סגורה מה היא במקור...) oh yeah XXXX like pulling your hair XXXX XXX XXXX like you just dont care,oh yeah oh yeah

למעלה