זיהוי שירים | סיבוב מס' 1

Footprint

New member
זיהוי שירים | סיבוב מס' 1

אני אביא בכל פעם סאמפל של שיר של פורקיופיין ואתם תנסו לזהות. כללים הערות ושטויות אחרות: - אסור להיעזר באף אתר\רשימת שירים\דיסק וכל דבר אחר. תשתמשו בזיכרון בלבד. זה בסך הכל משחק ואין פרס לזוכה ככה שאם תרמו סתם תהרסו. - אם מישהו לא מזהה שייתן לאחרים לנסות. - ניחוש אחד לכל אחד! - השירים יכולים להיות מכל אלבום סטודיו שפורקיופיין טרי הוציאו [אם זה יהיה קל מדי אני אוסיף גם אלבומי EP וכו']. - אם לשיר יש 2 חלקים חובה לכתוב את מס' החלק. - אם לשיר יש כמה גרסאות חובה לכתוב איזה גירסה. יש לכם 30 שניות מהשיר שזה הרבה מאוד. ההתחלה קלילה ביותר כדי לראות איך זה הולך ואם להמשיך בזה: לחצו כאן בהצלחה! רמת קושי גבוהה מובטחת בשלבים הבאים :p

handlessman

New member
אין לי מושג...

לא יצא לי לשמוע הרבה את האלבומים של פורקיופיין שמלפני 3 האלבומים האחרונים... זה נשמע קצת stupid dream, אבל באמת שאין לי מושג, ואין לזה שום ביסוס...

handlessman

New member
ידעתי שזה היה לי מוכר...

זה קטעים כאלה שלעיתים יש דימיון ביניהם לבין קטעים בשירים רבים אחרים של PT - מה שבעיקר בולט בהם זה הסינתיסייזר שמנגן אותו אקורד / צליל לזמן ממושך (עם פדאל).

Footprint

New member
matan צודק.. 3 מin absentia :)

זה לא כל כך קל כמו שחשבתי :] סיבוב הבא יהיה אותה רמה בערך..

Footprint

New member
ד"א הסיבה שחלק פה לא זיהו היא שרוב השיר

הוא אינסטרומנטלי ללא מילים.. והקטע שלקחתי הוא מאמצע השיר.. זה אומר עליכם משהו :p תקשיבו גם לקטעים האינסטורמנטליים הם בד"כ מפתיעים ויותר יפים מכל דבר אחר.

למעלה