זיהוי שירים| סיבוב מס' 2

Footprint

New member
זיהוי שירים| סיבוב מס' 2

כללים הערות ושטויות אחרות: - אסור להיעזר באף אתר\רשימת שירים\דיסק וכל דבר אחר. תשתמשו בזיכרון בלבד. זה בסך הכל משחק ואין פרס לזוכה ככה שאם תרמו סתם תהרסו. - אם מישהו לא מזהה שייתן לאחרים לנסות. - ניחוש אחד לכל אחד! - השירים יכולים להיות מכל אלבום סטודיו שפורקיופיין טרי הוציאו [אם זה יהיה קל מדי אני אוסיף גם אלבומי EP וכו']. - אם לשיר יש 2 חלקים חובה לכתוב את מס' החלק. - אם לשיר יש כמה גרסאות חובה לכתוב איזה גירסה. יש לכם 30 שניות מהשיר שזה הרבה מאוד. שוב, קל מאוד (מסתבר שהסיבוב הראשון לא היה כל כך קל): לחץ כאן בהצלחה! רמת קושי גבוהה מובטחת בשלבים הבאים

Ma†an

New member
רק תגיד

איפה אתה מוצא את הpreviews האלו ככה שמי שמנחש נכון- יוכל להמשיך את זה או איך שבא לכם

handlessman

New member
היה אפשר לראות ב-URL של הקישור שהוא שם...

זה מאמאזון. זה בטח לקוח מהדוגמאות מתוך השירים בכל אלבום. גם בד"כ עושים את זה 30 שניות, מה שמעלה את הסבירות. אבל פה יש בעיה - יכול להיות שעבור חלק מהשירים ישימו דוגמא שברורה מדי, למשל קטע מוכר, הפזמון של אותו שיר או קטע עם שירה שמכיל בתוכו את שם השיר...

Footprint

New member
handlessman

כבר חשבתי על זה.. אני אשתדל לשים קטעים עם כמה שפחות מילים מהשיר.. מצאתי כבר די הרבה דוגמאות.. ד"א יש קטעים שלא תזהו בחיים XD

Footprint

New member
אני מעדיף שלא

לא כולם פה מכירים את כל האלבומים (רק 3-4).. ככה שאם במקרה זה ייפול על מישהו שמכיר רק את הקטעים האחרונים, התחרות סתם תחזור על עצמה ולא יהיה גיוון בשירים..

handlessman

New member
יש לי!!!

Sleep Together מ-FOABP (רק אחרי הניחוש הסתכלתי בהודעה של בן) בהתחלה כששמעתי זה ישר היה לי מוכר אבל לא זכרתי את השם... אז כשהתחילה השירה ואז נגמר הקטע המשכתי לשיר את זה לעצמי עד שהגעתי ל"Let's Sleep Together...!"

למעלה