זיהוי שיר בבקשה תעזרו

munecabrava20

New member
זיהוי שיר בבקשה תעזרו

אני מחפשת את השירים מהטלנובלה היורש (mil milliones) השיר הראשון : vicentico- cuando te vi השיר השני : אני לא מכירה את השם של הזמר ואותו בעצם אני מחפשת ,אני רק יודעת משפט מהשיר : "voy "buscandote y no te encuentro בבקשה תעזרו לי למצוא אותו. תודה chau , besos

עויפר

New member
לגבי השיר השני...

אני מאמין שהכוונה היא ל: Damián Marot - El gaucho Marot...

munecabrava20

New member
זה לא זה

הורדתי את השיר ושמעתי אותו וזה לא השיר הזה תודה בכל זאת ,מישהו שמכיר אותו שיעזור בבקשה .

rmoses1

New member
אולי זה זה

המילים של השיר הראשון (ניתן להוריד דרך קזה. למען הסדר: אין בכך משום המלצה להוריד בצורה לא חוקית, בלה בלה בלה) CUANDO TE VI / vicentico Cuando te vi quedé fuera de mí y nunca regresé al hombre que yo fui. Y aunque peleé por no entregarme entero a tus embrujos, ya no soy nada y nada queda de mí. Si es mejor o si es peor ya no importa, ya no escucho ni tampoco puedo ver, ya no existo, no soy nada y nadie me responde, soy una nube que va a desaparecer... לגבי השיר השני, לא מצאתי משהו שמתאים. sorry. תנסי בפורום טלנובלות, או בפורום של הטלנובלה כאן, או באתר הראשי שלהם. ראובן

זה אותו שיר ../images/Emo13.gif

מונייקה, השיר cuando te vi - זה אכן השיר שראובן פיזם... אך גם המשפט שלך של "השיר השני" ,כביכול, הוא חלק מהשיר הזה!! זה אותו שיר... הבית שראובן רשם זה הפזמון, והמשפט שאת רשמת...: "voy ..." זה המשפט שפותח את השיר!!! מפיזומים חוזרים ונשנים של שיר זה, אני די בטוחה... אני יודעת שבאמצע החליפו את שיר הנושא, גם אני מתגעגעת לשיר הזה...אבל לשני גם נדבקתי בסופו של דבר... love u... שוקולדית..

למעלה