זיהוי שיר

sshlomi1

New member
זיהוי שיר

ערב טוב לכולם , אני מקווה שמישהו ממכם יצליח לעזור לי למרות שאני חושב שזה יהיה קצת קשה , אני מחפש איך קוראים לשיר המקורי שממנו לקחו דץ ודצה את הלחן ושינו את המילים , השיר המקורי הוא בערבית בקצב טוב שמתחיל בנגינה של גיטרה אקוסטית ואז תופס קצב , השיר של הדצים הוא גם באותו מקצב וממה שאני זוכר יש איזה משפט שחוזר על יצמו "בית.... " או משהו כזה אני אשמח לשמוע תגובות ואפילו יעזור לי מה השם של השיר שהדצים שרו ואולי ככה אני אוכל למצוא את השיר המקורי . תודה לכולם מראש על העזרה . שלומי .

צהובה18

New member
../images/Emo207.gif "ילדונת שיגעת אותי, ילדונת הרסת אותי"

מישהו???? זה ממשיך ככה- "ילדונת את מאור עיניי, ילדונת את לי כל חיי. איתך אני באושר ילדה אנא ממך אל תלכי ילדה" מי שר את השיר הזה?? ואיך אני יכולה להשיג אותו? עוד שיר: "נפשי תוהה ו...." והפזמון:" אהההה אלוהי עד מתי אהיה לבדי" "ובלילות ארוכים.... מיום שהיא עזבה אותי..." כנ"ל- מי שר תשיר הזה ואיך אני יכולה להשיג אותו? תודה מראש!!!

BeitarMilhama

New member
השיר הראשון הוא ילדונת של קובי פרץ

ביצוע: קובי פרץ מילים: קובי פרץ ואג'אר לחן: לא ידוע היום בלילה תשבי אצלי ואספר לך את אהבתי את עוד ילדה ילדה קטנה כמה שאת מדליקה אותי את מטריפה היום בלילה תשבי אצלי ואספר לך אהבתי את עוד ילדה ילדה קטנה כמה שאת מדליקה אותי את מטריפה ילדונת שיגעת אותי ילדונת הרסת אותי ילדונת את מאור עיני ילדונת את לי כל חיי איתך אני באושר ילדה אנא ממך אל תלכי ילדה

למעלה