זיהוי שיר -

gin11

New member
זיהוי שיר -

חג שמח בטוח יש כאן מישהו שיצליח לזהות האוס ... נדמה לי של עופר . לא סגורה על העניין . חוזרת המילה "סולה" בצרפתית .. תנקס יפי

gin11

New member
את פשוט מעלפת אותי בטוב לב שלך !!!!

את מלכה ! תודה יפי

k r a u s

New member
היי gin11 בתוכן רשום לך שם השיר שאת מחפשת.

Offer Nissim presents J. Holiday - Que Je T'aime אם תהיה לך בעיה להשיג את השיר ....שלחי לי חברות בפייס ( צחי קראוס) בוודאות זה השיר....שיר ענק--יש לו 2 גרסאות מעולות שאחת מהם שוחררה ממש לפני שבוע ומשהו שיר גדול צחי מסריך ספינינג

gin11

New member
וואוו איזה מדהימים אתם ... ביחד וכל אחד לחוד

צחי- בפייס אנחנו חברים . מה אתה לא יודע ???????? אשמח לקבל את הגרסאות המעולות . חכה .. כבר באה לשם . תודה

gin11

New member
אופס .... אלו לא השירים שהוצעו ../images/Emo4.gif

השיר היה בתחילת סט שהעלה בזמנו רן מגן לפורום . היה לו סט מדהים ... שהתחיל בקטע הזה .. משהו בצרפתית ... ועכשיו זה כבר הפך להיות מאתגר ...:)

gin11

New member
אופסססססססס רק עכשיו שמתי לב ../images/Emo140.gif

נכון .. נכון .. נכון .. תודה ושוב התנצלות על הפספוס ..

tink1408

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהעיקר שנמצאה האבדה../images/Emo9.gif

gin11

New member
יגעת ומצאת - תא-מ-י-ן-!!!../images/Emo6.gif

לא וויתרתי .. חיפשתי ... בכל המאגר העצום שיש לי ... והנה זה .... La Vie Par Procuration - Offer Nissim Remix ככה זה .. כשלא מוותרים :) יום נפלא יפי

gin11

New member
כנראה הסתנוורתי מהמכסף שבמגש ../images/Emo6.gif

פספסתי ... לא ראיתי ... סורי!:) בכל מצב- ת-ו-ד-ה-!

gin11

New member
../images/Emo6.gifאני מבינה,שיש עוד שסובלים מנדודי שינה

ממש ברגעים אלה סיימתי פרוייקט מדהים . סיימתי לכתוב אותו .הרבה לילות נשרפו . וואוו .. ואיך לא - ברקע המוסיקה .. ומיד פעם מתגנבת לאיזה אתר .. מחפשת עוד קטע ועוד קטע וחוזרת לכתוב .

למעלה