זיהוי שיר....

tofit

New member
זיהוי שיר....

מהבוקר מתנגן לי השיר הזה בראש ואולי תדעו מי שר אותו הפזמון הולך ככה: If I had a photograph of you something to remind me I wouln´t sped my time just wishing

alpha80

New member
קבלי....

WISHING - A FLOCK OF SEAGULLS היתה לו תסרוקת שהיתה השראה לבארט סימפסון

tofit

New member
להק שחפים??

ובנוגע לתסרוקת, אין לי מושג איך הוא נראה אז קשה לי להביע את עמדתי. אולי יש לך תמונה שלו בשלוף?

tofit

New member
אין ספק שיש דמיון, ובכלל

כל הכבוד על הידע והזריזות :) דרך אגב, היו להם עוד שירים?

alpha80

New member
וואו........... הרבה.......

I RAN THE MORE YOU LIVE THE MORE YOU LOVE MODERN LOVE IS AUTOMATIC הם הבולטים

dj80s

New member
עוד קצת על פלוק אוף סיגלס...

היו להם עוד כמה שירים לא רעים בכלל שאורן לא הזכיר - space age love song, (It´s Not Me) Talking, ושיר פחות מוכר אבל לדעתי הוא אחד מהטובים - Nightmares. יצא להם אוסף לפני כמה שנים שבו יש גירסאות ארוכות ל-wishing (איזה 7 דקות של שיר) ולעוד שיר או שניים. לסולן המוזר שלהם קוראים מייק סקור וזה האתר הרשמי שלהם (שטוען שהלהקה עדיין מופיעה אי שם בארה"ב).

alpha80

New member
הם אכן עדיין מופיעים

אבל נראים ונשמעים נורא. והאוסף שאתה מתכוון יצא מזמן מזמן מזמן, והגירסה היא למעלה מ 11 דקות, ולפני שנתיים יצא להם אוסף רה מיקסים מדהים.

dj80s

New member
כן...

יכול להיות שאתה מתכוון לדיסק הרמיקסים הזה? אם כן - יש לך מושג אם ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ, או שרק ב-cd now, אמאזון ודומותיהם?

alpha80

New member
אכן זה........ ענק

רק דרך האינטרנט לדעתי. ממתי חנויות דיסקים בארץ מביאות דברים מיוחדים, הא?...

tofit

New member
איזה באסה שאי אפשר לזמזם בפורום

כי בטוח אני מכירה חלק מהשירים אני רק לא זוכרת את השמות :(

alpha80

New member
אפשר....

ממממ.....המממ....ז......מ.......המממ.....ממממ........... בזזזז...

turrican

New member
נכון אבל השיר שלהם הוא

The More you live,the more you love ולא NightMares . יש לי את הדיסק אוסף שלהם והוא נהדר..ממש חורה לי שלא מכירים את הלהקה המצויינת הזו מלבד השיר I Ran ואת Wishing

איי פלוק אוף סיגולס....

כל סרט בזמן האחרון שיוצא על שנות השמונים מכיל בדרך זו או אחרת ירידה עליהם. הבולטים הם "זמר החתונות" כשלדייל הקרקע יש תסרוקת פלוק אוף סיגלס ואדם סנדלר מסתכל עליו במבט מעורר רחמים ובחברים בפרק שמדברים על פדיחות מחג ההודיה, צ´נדלר מגיע לבית של רוס ומוניקה עם תסרוקת פלוק אוף סיגלס ומבט עגמומי בעיניו. באותו פרק, הוא מגיע שנה אחרי זה יחד עם רוס ושניהם לבושים כמו יקירינו מWham!, מוניקה אומרת "אוי, הסתפרת..." והוא אומר "כן, תודה לאל, נראיתי ממש מפגר אז..." גיחי

alpha80

New member
והמילים המדהימות....

Wishing (If I Had A Photograph Of You) It´s not the way you look, It´s not the way that you smile. Although there´s something to them. It´s not the way you have your hair, It´s not that certain style; It could be that with you. If I had a photograph of you, It´s something to remind me. I wouldn´t spend my life just wishing. It´s not the make-up And it´s not the way that you dance, It´s not the evening sky. It´s more the way your eyes are laughing as they glance Across the great divide. If I had a photograph of you, It´s something to remind me. I wouldn´t spend my life just wishing. It´s not the things you say It´s not the things you do It must be something more And if I feel this way for so long Tell me is it all for nothing Just don´t walk out the door. If I had a photograph of you, It´s something to remind me. I wouldn´t spend my life just wishing.

tofit

New member
וואו, הלוואי ומישהו היה שר את זה לי

ומאיפה יש לך את כל המילים לשירים?? יש אתר כזה??

tofit

New member
באמת??איך יכול להיות?????

את כל השירים אתה זוכר בראש???

למעלה