זיהוי של שני שירים.מי עוזר כנסו ללינק פה ותורידו. זה ביחד
L Lagzieli New member 26/7/07 #1 זיהוי של שני שירים.מי עוזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כנסו ללינק פה ותורידו. זה ביחד
זיהוי של שני שירים.מי עוזר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif כנסו ללינק פה ותורידו. זה ביחד
L Lagzieli New member 26/7/07 #3 דווקא חשבתי הראשון יזהו למה שמעתי אותו דיי הרבה במועדונים וגם בתיקלוט של אפיקומן בכל זאת תודה רבה על העזרה
דווקא חשבתי הראשון יזהו למה שמעתי אותו דיי הרבה במועדונים וגם בתיקלוט של אפיקומן בכל זאת תודה רבה על העזרה
כ כשף יצחקי New member 27/7/07 #5 בואנה שמעתי את מיס פאטי פאטי במסיבה של קולומביאנים!!!!!!! רציתי למות מרוב אושרררר שאין לכם מושג בכלל יחי הרגאיי, הרגא והדאנסהוללל -כשף!
בואנה שמעתי את מיס פאטי פאטי במסיבה של קולומביאנים!!!!!!! רציתי למות מרוב אושרררר שאין לכם מושג בכלל יחי הרגאיי, הרגא והדאנסהוללל -כשף!
כ כשף יצחקי New member 27/7/07 #7 אחת מהחברות הכי טובות שלי היא קולומביאנית הכרתי אותה בתיכון, את המשפוחה שלה, את החבר'ס של המשפוחה וכו'... יש להם רגאטון לפנים! לא שאני מתה על רגאטון.. בנוסף ציידתי אותם בהרבה רגא ודאנסהול לועזי ולא ספרדי- שני הצדדים יצאו מרוצים גוד שבס כפרא -כשף!
אחת מהחברות הכי טובות שלי היא קולומביאנית הכרתי אותה בתיכון, את המשפוחה שלה, את החבר'ס של המשפוחה וכו'... יש להם רגאטון לפנים! לא שאני מתה על רגאטון.. בנוסף ציידתי אותם בהרבה רגא ודאנסהול לועזי ולא ספרדי- שני הצדדים יצאו מרוצים גוד שבס כפרא -כשף!
V vigiman New member 27/7/07 #41 חח מגניב גם השכנים שלי מדי פעם שמים מלא רגאטון ובד"כ זה נגמר בקלאש מטורף בין המחשב שלי בחדר למערכת שלהם בגינה
חח מגניב גם השכנים שלי מדי פעם שמים מלא רגאטון ובד"כ זה נגמר בקלאש מטורף בין המחשב שלי בחדר למערכת שלהם בגינה
כ כשף יצחקי New member 27/7/07 #42 תתערבב איתם ../images/Emo8.gif תכיר להם את הרגא והדאנסהול.. הם זורמים על זה
כ כשף יצחקי New member 27/7/07 #10 היה מדהים!!! ../images/Emo99.gif יש לי איזה 400 תמונות, אין לי מושג מאיפה להתחיל
C Carcass New member 27/7/07 #28 צצצ תענוג על כשף.. ראיתם וואחד אמנים...פףף..פאנטאן,ווריור,טוני..יא רבינאן.. מצד שני אני עוד 39 ימים ממריא ליארד אז..well..
צצצ תענוג על כשף.. ראיתם וואחד אמנים...פףף..פאנטאן,ווריור,טוני..יא רבינאן.. מצד שני אני עוד 39 ימים ממריא ליארד אז..well..
כ כשף יצחקי New member 28/7/07 #44 אתה מכין קובות? ../images/Emo6.gif לא ידעתי שאתה עירקי תגידי בובה, את מקובה? תהנה כפרא, שמור על עצמך