זיהוי

itzik shpitzik1

New member
זיהוי

הי זקוק לזיהוי המטוס בתמונה שצולם היום בצהריים תוך טיול בפארק הלאומי בר"ג כשהוא לכוון נחיתה בנתב"ג כמובן. ושאלה לגבי זיהוי מטוסים.... בשנות השמונים היה ניתן להשיג בארץ ספרונים בשם Air craft של ויליאם גרין. הספר יצא במהדורה עדכנית פעם בשנה ותיאר את כל סוגי המטוסים כולל שרטוטים משלוש זויות וכל הנתונים לגבי המטוס. משהו יודע אם ניתן להשיג אותם עדיין כי בשלב כלשהו סטימצקי הפסיקו להביא את הסדרה. באיזה אתר אתם משתמשים כדי לזהות מטוסי נוסעים לפי תמונות ?

kennedy

New member
תיקון!! CO 091 קבועה כל יום בלילה

בנוסף ל CO 086 קבועה כל יום בבוקר. סה"כ 14 טיסות שבועיות של קונטיננטל לארץ.

itzik shpitzik1

New member
אף אחד לא ענה לי ../images/Emo10.gif....

על החלק השני בשאלה שלי לגבי הספר aircraft ולגבי זיהוי מטוסים דרך אתרים.

eyalmnm

New member
אם תמצא, ספר לנו גם.

גם אני מחפש את הספרונים הללו זמן רב.

uri ba

New member
אמאזון כבר לא טוב??

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0760315930/qid=1102264155/sr=2-1/ref=pd_ka_b_2_1/002-0941486-7646432 או http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0007137214/qid=1102264155/sr=2-2/ref=pd_ka_b_2_2/002-0941486-7646432 נראה לי שהג'יינס עדיף

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifנדמה לי כי באמצע השבוע-בימי

ב'ג' אין להם טיסות בוקר

Asaf747

New member
ב,ג, ו - ו'

קונטיננטל מורידה בחורף שלוש טיסות יומיות במהלך השבוע בקיץ ישנן טיסות בוקר מדי יום

ny22

New member
מנהל
תמונות ממש יפות

היכן צילמת את זה? מאיזו נקודה ספציפית בשדה דב?

jetman

New member
הספרים נמצאים בחנויות לספרים

משומשים ברחבי תל אביב חפש ותהנה, שנאמר יגעת ומצאת - תאמין חוץ מזה יש עוד ספרי זיהוי מטוסים, למשל ספרוני ג'יינס, אבל גם אני אוהב יותר את אלו של גרין. כנראה רפלקס מותנה

itzik shpitzik1

New member
תודה אבל..

ספרים משומשים הם ממהדורות ישנות מן הסתם.אני רוצה לקנות מהדורה חדשה.

Shayks

New member
שני טייסים של קונטיננטל היו אצלי

בחנות...כבוד.

Shayks

New member
קודם יקנו אחר כך ישאירו טיפ ../images/Emo3.gif

אבל ייאמר לזכותם שהם קונים רק איכות....כל הטייסים שבאו עד כה ישר באו למותג הכי איכותי שלנו - ecco. היה גם איזה טייס מאעפן שבא וקנה דיאדורה, אבל נסלח לו

למעלה