זיהום מהארובות של חדרה-כתבה,

iEyal

New member
מפחיד

אני כבר אבוד
אבל את הילדים שלי אני לא אגדל כאן
אמממ למרות שממה שידוע לי בגלל הגובה של הארובות רוב הזיהום מדלג על חדרה ומגיע לישובים שמסביב (פ"ח וכו')

FavO r i Tes

New member
עכשיו הכל מובן

עכשיו אנחנו יודעים מה גרם לגבעת אולגה להגיע לאן שהיא הגיעה

לגבעת אולגה תמיד היה שם רע,

פשוט זה כולנו יודעים באולגה היו תקופות שהיו בהם ממש אזורים של פשע, זה מה שהוא התכוון אני חושב,

FavO r i Tes

New member
קדום כל

אני נקבה
שנית, אמרתי את זה בצחוק, אין לי שום בעיה עם אולגה חצי משפחה שלי גרה שם.
סליחה אם נפגעתם, אבל קצת הומור אנשים

נופ18

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo11.gif../images/Emo40.gif

למרות שזה בצחוק כפי שאת אומרת..... נמאס מכול הסטיגמות האלו על אולגה....! למשל אם הייתה דקירה.....(סתם דוגמא) אז כולם באולגה מסוכנים וכולם מסתובבים עם אולרים.....?! זה מה שאתם חושבים....אז יש ויש.... בגלל אנשים כמוכם יש מלא דעות קדומות אפילו בלי להכיר תאנשים באולגה.....ויש מלא אנשים שהם תמימים לגמריי "אז אם אני מאולגה אז אני מסוכנת ואסור להתקרב אליי" סתם שטויות....לכול מקום יש תעבריינם שלו..... מה לעשות....אני בטוחה שבשכונה שאת גרה יש מספר לא קטן של עבריינים..... לפני שאת מתחילה עם פליטות פה ועם צחוק אז יש אנשים שלוקחים את זה מאוד ברצינות.....כי זה נורא מפריע שעושים הכללה שכזאת......לפעמים זה אפילו פוגע שלא רוצים להיות בסביבה שלך בגלל ש"את מאולגה".....

iEyal

New member
../images/Emo2.gif

היי... חבל סתם לריב
היא אמרה שזה היה בצחוק, ושהיא לא התכוונה לפגוע באף אחד... וביקשה סליחה ממי שנפגע
חבל על הכעסים

FavO r i Tes

New member
../images/Emo45.gif

אני הבן אדם האחרון שיחשיב סטיגמות ברצינות. באמת. אני ממש לא חושבת שכל אולגה עבריינים, כמו שאמרתי חצי משפחה שלי גרה שם ואמא שלי גדלה שם, גם יש לי מספר חברות משם. בדרך כלל בבית הספר שלי ובין חברות שלי אני רגילה שצוחקים מזה, לא ידעתי שתפגעי מזה חמודה, אז מצטערת שוב

נופ18

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo221.gif

אני לא רוצה לריב..... אבל זה מה שסטיגמות כאלו גורמות.... ובדיוק אנשים כמוה "מייצרים אותם"..... ויש לי את הזכות לכעוס אם חושבים שכל אולגה עבריינים שזה דבר שהוא בכלל לא קרוב ללהיות נכון.....

iEyal

New member
בגלל שאת יודעת שזה לא נכון

את להפך, לא צריכה לכעוס ולתעצבן... כי את יודעת שאלו סתם אמירות שלא מבוססות על המציאות... זה שאת מתגוננת - יוצר בדיוק את התחושה ההפוכה אצל מי שמסתכל על הדיון מהצד.

למעלה