למרות שזה בצחוק כפי שאת אומרת..... נמאס מכול הסטיגמות האלו על אולגה....! למשל אם הייתה דקירה.....(סתם דוגמא) אז כולם באולגה מסוכנים וכולם מסתובבים עם אולרים.....?! זה מה שאתם חושבים....אז יש ויש.... בגלל אנשים כמוכם יש מלא דעות קדומות אפילו בלי להכיר תאנשים באולגה.....ויש מלא אנשים שהם תמימים לגמריי "אז אם אני מאולגה אז אני מסוכנת ואסור להתקרב אליי" סתם שטויות....לכול מקום יש תעבריינם שלו..... מה לעשות....אני בטוחה שבשכונה שאת גרה יש מספר לא קטן של עבריינים..... לפני שאת מתחילה עם פליטות פה ועם צחוק אז יש אנשים שלוקחים את זה מאוד ברצינות.....כי זה נורא מפריע שעושים הכללה שכזאת......לפעמים זה אפילו פוגע שלא רוצים להיות בסביבה שלך בגלל ש"את מאולגה".....
אני הבן אדם האחרון שיחשיב סטיגמות ברצינות. באמת. אני ממש לא חושבת שכל אולגה עבריינים, כמו שאמרתי חצי משפחה שלי גרה שם ואמא שלי גדלה שם, גם יש לי מספר חברות משם. בדרך כלל בבית הספר שלי ובין חברות שלי אני רגילה שצוחקים מזה, לא ידעתי שתפגעי מזה חמודה, אז מצטערת שוב
אני לא רוצה לריב..... אבל זה מה שסטיגמות כאלו גורמות.... ובדיוק אנשים כמוה "מייצרים אותם"..... ויש לי את הזכות לכעוס אם חושבים שכל אולגה עבריינים שזה דבר שהוא בכלל לא קרוב ללהיות נכון.....
את להפך, לא צריכה לכעוס ולתעצבן... כי את יודעת שאלו סתם אמירות שלא מבוססות על המציאות... זה שאת מתגוננת - יוצר בדיוק את התחושה ההפוכה אצל מי שמסתכל על הדיון מהצד.