זיהיו של שיר...... מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שהם כל הזמן שומעים כשהם מנתחים?
D Djuk New member 26/6/06 #1 זיהיו של שיר...... מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שהם כל הזמן שומעים כשהם מנתחים?
R RenanaD New member 26/6/06 #2 אין לי מושג למה התכוונת, אבל ../images/Emo131.gif הנה שני שירים שמנוגנים הרבה בסדרה/פרומואים: Paint It Black של ה-Rolling Stones A Perfecr Lie של The Engine Room
אין לי מושג למה התכוונת, אבל ../images/Emo131.gif הנה שני שירים שמנוגנים הרבה בסדרה/פרומואים: Paint It Black של ה-Rolling Stones A Perfecr Lie של The Engine Room
D Djuk New member 26/6/06 #3 ..... משום מה זה לא מופיע בדיסק של הסאונדרקים של הסדרה.. אבל זה משהו קלאסי שהם תמיד נוהגים לשים בדיסק באמצע ניתוח.
..... משום מה זה לא מופיע בדיסק של הסאונדרקים של הסדרה.. אבל זה משהו קלאסי שהם תמיד נוהגים לשים בדיסק באמצע ניתוח.
R RenanaD New member 27/6/06 #6 לא יודעת, מצטערת ../images/Emo10.gif../images/Emo131.gif אולי יש אתר שמפרט את כל השירים לפי סדר הסצנות? אני מכירה אתר כזה, אבל של סדרה אחרת...
לא יודעת, מצטערת ../images/Emo10.gif../images/Emo131.gif אולי יש אתר שמפרט את כל השירים לפי סדר הסצנות? אני מכירה אתר כזה, אבל של סדרה אחרת...
D Djuk New member 28/6/06 #7 סוף סוף מצאתי... מי שמעונין גם, זה השם charlotte church - the flower duet
R RenanaD New member 28/6/06 #8 ../images/Emo12.gif איך מצאת? ../images/Emo131.gif אבדוק את השיר, תודה!
D Djuk New member 29/6/06 #9 מצאתי אותו באתר הזה.. http://www.niptuckshow.com/music.htm (כל השירים של עונה 2)
פ פינגווין3 New member 30/6/06 #11 אתר נוסף בהקשר לדיון שלכם, רציתי להוסיף שאכן יש אתר שמפרט את שם השיר בכל סצינה והוא: www.tv.com/nip-tuck
אתר נוסף בהקשר לדיון שלכם, רציתי להוסיף שאכן יש אתר שמפרט את שם השיר בכל סצינה והוא: www.tv.com/nip-tuck